Επιλογή ΣελίδαςΤη συμφωνία με τον Τάσο Πολυχρονιάδη ανακοίνωσε η διοίκηση του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών. Ο Πολυχρονιάδης επιστρέφει στην ομάδα από την οποία αναδείχθηκε.

Η ανακοίνωση του σωματείου της Πέλλας:

Η μεγάλη επιστροφή. Στον «Μ. Αλέξανδρο» Γιαννιτσών θα αγωνίζεται την νέα χρονιά ο Τάσος Πολυχρονίδης !!!

Με εκπλήξεις έχει σκοπό να τελειώσει την μεταγραφική της περίοδο η διοίκηση της ομάδας των Γιαννιτσών, αφού «έκλεισε» για την νέα χρονιά τον Τάσο Πολυχρονίδη. Ο Τάσος έχει αγωνιστεί με επιτυχία και στο παρελθόν στην ομάδα του «Μ. Αλεξάνδρου» από όπου ξεκίνησε, καθώς και στις ομάδες του «ΜΠΑΣ Εργόναθλου» Πολυκάστρου, στον «Εύαθλο» Πολυκάστρου στην Γ΄ Εθνική, στον «Αστέρα» Λάρισας, στην «Θύελλα» Σερρών στην «ΑΕ Καρυώτισσας» , στους «Ίκαρους» Γιαννιτσών και στον «Μ. Αλέξανδρο» Κ. Βρύσης.

Σε δηλώσεις τους ο παίκτης του «Μ. Α εξάνδρου» Γιαννιτσών και ο έφορος του τμήματος Basketball  τόνισαν τα εξής:

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα που κάθονται, γραφείο και εσωτερικός χώρος

Τάσος Πολυχρονίδης (παίκτης): Ο «Μ. Αλέξανδρος» είναι η ομάδα στην  οποία ξεκίνησα να παίζω basketball.  Η επιστροφή μου λοιπόν με γεμίζει χαρά, γιατί βρίσκομαι «σε δικούς μου χώρους, με δικούς μου ανθρώπους», αν και πιστεύω, επειδή έχω αγωνιστεί  σε πολλές ομάδες, ότι όλο το basketball είναι μια οικογένεια. Σκοπός τις επιστροφής μου στην ομάδα των Γιαννιτσών είναι να βοηθήσω και εγώ με την σειρά μου και με την εμπειρία μου την ομάδα να πετύχει τον στόχο της, σαν νεοφώτιστη που είναι στην κατηγορία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα που στέκονται, παπούτσια και εσωτερικός χώρος

Αντώνης Παπαδόπουλος ( Έφορος): Είναι μεγάλη μας χαρά να επιστρέφει στην ομάδα μας ο Τάσος. Είναι ένας χαρακτήρας από  τον οποίο θα πρέπει να παραδειγματιστούν όλοι οι νεότεροι συναθλητές του στην ομάδας μας, γιατί όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται, έχει μια άψογη συμπεριφορά τόσο αγωνιστικά όσο και έξω αγωνιστικά.  Η δύναμη , η διάθεση και η αγωνιστικότητα του πρέπει να μας παραδειγματίσουν όλους . Η Διοίκηση του «Μ. Αλεξάνδρου» εύχεται στον Τάσο καλή επάνοδο στην ομάδα του και να έχουμε όλοι μια καλή αγωνιστική χρονιά γεμάτη με υγεία. 

Από το Γραφείο Τύπου 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This