Επιλογή Σελίδας

Τη φανέλα της Δόξας Δράμας αναμένεται να φορέσουν στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2 οι Θανάσης Παπατόλιος και Λάζαρος Γελαδάρης. Οι δύο Κατερινιώτες ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της mikriliga.com θα αγωνιστούν υπό τις οδηγίες του Θανάση Κολιτσιδάκη, με τη νέα διοίκηση των Δραμινών να μπαίνει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι (έχει ήδη συμφωνήσει με Στεφανάκο και Σπυρόπουλο). Μαζί με τους Παπατόλιο και Γελαδάρη, οι “μαυραετοί” τα βρήκαν σε όλα και με τους Εμάνουελ Ιμπάνιεθ και Μιχάλη Μαρινάκη.

Ο Θανάσης Παπατόλιος μέχρι πέρυσι έπαιζε στην Παναχαϊκή της οποίας τη φανέλα φόρεσε σε 31 αγώνες πρωταθλήματος και 8 αγώνες κυπέλλου την τελευταία διετία. Ο 26χρονος μέσος ξεκίνησε από τον Πιερικό όπου έπαιξε σε 41 αγώνες πρωταθλήματος και 5 αγώνες κυπέλλου, μετέπειτα έπαιξε για τρία χρόνια στον Αχαρναϊκό με συνολικά 71 συμμετοχές και 3 γκολ στο πρωτάθλημα και 3 συμμετοχές στο Κύπελλο και πριν τους Πατρινούς πέρασε και από τον ΟΦΗ, παίζοντας σε 9 αγώνες πρωταθλήματος και 2 αγώνες κυπέλλου. Συνολικά μετράει 152 συμμετοχές και 4 γκολ στη δεύτερη κατηγορία και 18 συμμετοχές στο Κύπελλο. Ο Παπατόλιος κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο απασχόλησε και τον Πιερικό, χωρίς όμως οι δύο πλευρές να καταλήξουν σε συμφωνία.

Ο Λάζαρος Γελαδάρης άφησε τη Θύελλα Καμαρίου μετά από παρουσία δύο ετών. Ξεκίνησε από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (20 συμμετοχές και 1 γκολ στη Γ’ Εθνική) και έπαιξε ακόμη σε Πύδνα Κίτρουσ (12 αγώνες, 1 γκολ), Πιερικό (27 αγώνες) και Ολυμπιακό Βόλου (18 αγώνες, 1 γκολ).

Ο Ιμπάνιεθ ήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι για λογαριασμό της Νίκης Βόλου, όμως εχθές, Δευτέρα ανακοινώθηκε πώς τελικά δεν θα βρίσκεται εν τέλει στο ρόστερ της ομάδας του Βόλου.

Πέρσι, αγωνίστηκε στη Β’ Εθνική Αργεντινής και κατέγραψε 17 συμμετοχές.

Ο νεαρός Μιχάλης Μαρινάκης, είναι 19 ετών και πρόκειται για ταλαντούχο μέσο ο οποίος έχει αγωνιστεί στις Υποδομές του ΟΦΗ, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This