Επιλογή Σελίδας



Bonjour!

Εξ αναβολής αναμετρήσεων συνέχεια σήμερα, με την πρωταθλήτρια Paris St.Germain να ψάχνει την πρώτη της νίκη απέναντι στη Metz. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

Paris Saint-Germain – FC Metz     @ Parc des Princes, Paris

Η Paris Saint-Germain του Thomas Tuchel έχει μείνει στην πορεία του Champions League του Αυγούστου. Αρχικά ήρθε η ήττα από τη Lens (1-0) σε ένα 90λεπτο με πολλές απουσίες βασικών λόγω ιού Covid. την Κυριακή κόντρα στη Marseille γνώρισε ακόμη ένα στραπάτσο. Πολλά νεύρα, εκνευρισμός και 3 κόκκινες στο τελικό 0-1. Ανέτοιμη πνευματικά, της κοστίζει η καθυστερημένη εκκίνηση στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη η Metz είχε δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες (0-1 εντός από τη Monaco, 1-0 εκτός από τη Lille) αν και άξιζε κάτι παραπάνω. Παρατάχθηκε με σκοπό να «κλέψει» το βαθμό της ισοπαλίας, άντεξε μέχρι το 88’, αλλά δεν τα κατάφερε. Δύσκολη αποστολή και η σημερινή, ωστόσο α αγωνιστεί χωρίς άγχος.

Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας, ερωτηματικό σε τι κατάσταση και με ποια σύνθεση θα παραταχθούν οι γηπεδούχοι. Δύσκολα θα ρισκάρουν όμως κάτι, θα μπουν με σκοπό να καθαρίσουν το ματς από την αρχή. Χαμηλός ο ασός, παίζεται όμως από ημίχρονο.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J-1 en retard)
22:00 Paris St.Germain – FC Metz 1/1 HT/FT (1.87) 0-0/1-0 HT/FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This