Επιλογή Σελίδας



Φίλες και φίλοι, καλημέρα και πάλι. Το σημερινό πρόγραμμα του Europa League περιλαμβάνει σαράντα τρεις αγώνες με τους οποίους ολοκληρώνεται ο δεύτερος προκριματικός γύρος. Πάμε να δούμε τις εκτιμήσεις μας αναλυτικά.

Kaisar Kyzylorda – ΑΠΟΕΛ
Stadion Qajimuqan Muñaytpasov
Στους 11 από τους 12 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της η Kaisar Kyzylorda σημείωσε 1 ή κανένα τέρμα, ενώ στους 9 από τους 12 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες του ο ΑΠΟΕΛ δέχθηκε 1 ή κανένα τέρμα. Να σημειώσει η Kaisar Kyzylorda λιγότερα από 1 τέρματα σε απόδοση 1,54.

FK Ventspils – Rosenborg BK
Olimpiskā Centra Ventspils Stadionā
Στους 6 από τους 10 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της Ventspils σημειώθηκαν 3 ή περισσότερα τέρματα, όπως και στους 8 από τους 11 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της Rosenborg. Το 2003 ξανασυναντήθηκαν οι δύο ομάδες, με γηπεδούχο την Ventspils, η οποία ηττήθηκε με 1-4. Να σημειωθούν 3 ή περισσότερα τέρματα σε απόδοση 1,53.

Renova – Hajduk Split
Petar Miloševski Training Centre
Στους 11 από τους 12 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της Renova σημειώθηκαν 3 ή λιγότερα τέρματα, όπως και στους 13 από τους 17 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της Hajduk Split. Να σημειωθούν 3 ή λιγότερα τέρματα σε απόδοση 1,56.

Teuta Durres – Granada CF
Stadiumi Niko Dovana
Στους 8 από τους 9 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της Teuta Durres σημειώθηκαν 3 ή λιγότερα τέρματα, όπως και στους 7 από τους 9 τελευταίους επίσημους εκτός έδρας αγώνες της Granada. Να σημειωθούν 3 ή λιγότερα τέρματα σε απόδοση 1,74.

FC Ararat Armenia – CS Fola Esch
Vazgen Sargsyan Anvan Hanrapetakan Marzadasht
Στους 3 από τους 4 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της Ararat Armenia σημειώθηκαν 2 ή 3 τέρματα, ενώ στους 3 από τους 4 τελευταίους επίσημους εκτός έδρας αγώνες της Fola Esch σημειώθηκαν 1 ή 2 τέρματα. Να σημειωθούν από 1 έως και 3 τέρματα σε απόδοση 1,51.

FC Astana – FK Buducnost
Ortalıq Stadion
Στους 6 από τους 7 τελευταίους επίσημους εντός έδρας αγώνες της Astana σημειώθηκαν από 2 έως και 4 τέρματα, όπως και στους 4 από τους 5 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της Buducnost. Να σημειωθούν από 2 έως και 4 τέρματα σε απόδοση 1,51.

Lincoln Red Imps – Rangers FC
Victoria Stadium
Στον 1 από τους 11 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της Lincoln Red Imps σκόραραν και οι δύο ομάδες, όπως και στους 5 από τους 14 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της Rangers. Να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,62.

KuPS Kuopio – Slovan Bratislava
Savon Sanomat Areena
Στους 7 από τους 8 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της Kuopio σημειώθηκαν 3 ή λιγότερα τέρματα,ενώ στους 2 από τους 3 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της Slovan Bratislava σημειώθηκαν από 3 τέρματα. Να σημειωθούν 3 ή λιγότερα τέρματα σε απόδοση 1,70.

FC Botoşani – Shkendija ’79
Stadionul Municipal
Η 2η της Divizia A Botoşani (7 β.) υποδέχεται την 1η της Prva Liga Shkendija (11 β.). 1 νίκη έχει εντός έδρας η Botoşani, ενώ 3 νίκες και 1 ισοπαλία έχει εκτός έδρας η Shkendija. 2 ήττες έχει η Botoşani στους 11 τελευταίους επίσημους εντός έδρας αγώνες της, ενώ 4 νίκες έχει η Shkendija στους 10 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της. Ισοπαλία με επιστροφή πονταρίσματος σε περίπτωση νίκης της FC Botoşani σε απόδοση 1,72.

FK Bodø Glimt – VMFD Zalgiris
Aspmyra Stadion
Στους 14 από τους 22 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της Bodø Glimt σημειώθηκαν 4 ή λιγότερα τέρματα,όπως και στους 18 από τους 19 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της Zalgiris. Να σημειωθούν 4 ή λιγότερα τέρματα σε απόδοση 1,59.

FK Riteriai – Slovan Liberec
Vilniaus Lietuvos Futbolo Federacijos Stadionas
Στους 4 από τους 5 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της Riteriai σημειώθηκαν από 2 έως και 4 τέρματα, όπως και στους 6 από τους 7 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της Slovan Liberec. Να σημειωθούν από 2 έως και 4 τέρματα σε απόδοση 1,52.

IFK Göteborg – FC København
Gamla Ullevi
Στους 9 από τους 10 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της Göteborg σημειώθηκαν από 2 έως και 4 τέρματα, όπως και στους 7 από τους 13 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της København. Να σημειωθούν από 2 έως και 4 τέρματα σε απόδοση 1,52.

Lokomotiv Plovdiv – Tottenham
Stadion Lokomotiv
Στους 11 από τους 12 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της Lokomotiv Plovdiv σημειώθηκαν από 2 έως και 4 τέρματα, όπως και στους 7 από τους 8 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της Tottenham. Να σημειωθούν από 2 έως και 4 τέρματα σε απόδοση 1,55.

Neftchi Baku – Galatasaray SK
Bakı Olimpiya Stadionu
Στους 9 από τους 12 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της Neftchi Baku σημειώθηκαν από 2 έως και 4 τέρματα, όπως και στους 11 από τους 13 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της Galatasaray. Να σημειωθούν από 2 έως και 4 τέρματα σε απόδοση 1,52.

Olimpija Ljubljana – Zrinjski Mostar
Stadion Stožice
Στους 6 από τους 7 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της η Olimpija Ljubljana δέχθηκε 1 ή κανένα τέρμα, ενώ στους 9 από τους 10 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της η Zrinjski Mostar σημείωσε 1 ή κανένα τέρμα. Να σημειώσει η Zrinjski Mostar λιγότερα από 1 τέρματα σε απόδοση 1,52.

Flora Tallinn – KR Reykjavik
A. Le Coq Arena
Η 1η της Meistriliiga Flora Tallinn (55 β.) υποδέχεται την 6η της Premier Reykjavik (20 β.). 9 νίκες και 2 ισοπαλίες έχει εντός έδρας η Flora Tallinn, ενώ 7 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα έχει εκτός έδρας η Reykjavik. 1 ήττα έχει η Flora Tallinn στους 24 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της, ενώ 1 νίκη έχει η Reykjavik στους 3 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της. Νίκη της Flora Tallinn ή ισοπαλία σε απόδοση 1,50.

Connah’s Quay – Dinamo Tbilisi
Racecourse Ground
Η 7η της Premier Connah’s Quay (1 β.) υποδέχεται την 1η της Erovnuli Liga Dinamo Tbilisi (22 β.). 1 ισοπαλία και 1 ήττα έχει εντός έδρας η Connah’s Quay, ενώ 4 νίκες και 2 ισοπαλίες έχει εκτός έδρας η Dinamo Tbilisi. 2 ήττες έχει η Connah’s Quay στους 3 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της, ενώ 3 νίκες έχει η Dinamo Tbilisi στους 4 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της. Νίκη της Dinamo Tbilisi σε απόδοση 1,59.

CSKA Sofia – BATE Borisov
Stadion Bâlgarska Armija
Στους 9 από τους 12 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της CSKA Sofia σημειώθηκαν από 2 έως και 4 τέρματα, όπως και στους 11 από τους 13 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της BATE Borisov. Να σημειωθούν από 2 έως και 4 τέρματα σε απόδοση 1,50.

Hibernians Paola – Fehervar FC
Malta Football Association Centenary Stadium
Στους 8 από τους 10 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της Hibernians Paola σημειώθηκαν από 2 έως και 4 τέρματα, όπως και στους 5 από τους 8 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της Fehervar. Να σημειωθούν από 2 έως και 4 τέρματα σε απόδοση 1,52.

KF Laci – Hapoel Be’er Sheva
Elbasan Arena
Στους 7 από τους 8 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της Laci σημειώθηκαν από 2 έως και 4 τέρματα, όπως και στους 7 από τους 8 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της Hapoel Be’er Sheva. Το 2019 ξανασυναντήθηκαν οι δύο ομάδες, με γηπεδούχο την Laci κι αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1. Να σημειωθούν από 2 έως και 4 τέρματα σε απόδοση 1,50.

Lokomotivi Tbilisi – Dynamo Moscow
Mikheil Meskhis Sakhelobis Stadionis Satadarigo Moedani
Στους 10 από τους 13 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της Lokomotivi Tbilisi σημειώθηκαν από 1 έως και 3 τέρματα, όπως και στους 9 από τους 12 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της Dynamo Moscow. Να σημειωθούν από 1 έως και 3 τέρματα σε απόδοση 1,51.

Maccabi Haifa – Kairat Almaty
Sammy Ofer Stadium
Στους 8 από τους 11 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της Maccabi Haifa σημειώθηκαν από 2 έως και 4 τέρματα, όπως και στους 7 από τους 11 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της Kairat Almaty. Να σημειωθούν από 2 έως και 4 τέρματα σε απόδοση 1,51.

ΟΦΗ – Απόλλων Λεμεσού
Γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης
Στους 4 από τους 5 τελευταίους εντός έδρας αγώνες του ΟΦΗ σημειώθηκαν από 2 έως και 4 τέρματα, όπως και στους 4 από τους 6 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες του Απόλλωνα Λεμεσού. Να σημειωθούν από 2 έως και 4 τέρματα σε απόδοση 1,56.

Sfîntul Gheorghe – FK Partizan
Stadionul Zimbru
Στους 17 από τους 20 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της Sfîntul Gheorghe σημειώθηκαν 3 ή λιγότερα τέρματα,όπως και στους 6 από τους 10 τελευταίους επίσημους εκτός έδρας αγώνες της Partizan. Να σημειωθούν 3 ή λιγότερα τέρματα σε απόδοση 1,68.

Djurgårdens IF – Europa FC
Tele2 Arena
Στους 6 από τους 9 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της Djurgårdens σκόραραν και οι δύο ομάδες, όπως και στον 1 από τους 13 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της Europa. Να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,62.

Riga FC – SP Tre Fiori
Stadions Skonto
Στους 2 από τους 3 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της Riga σημειώθηκαν από 3 έως κι 6 τέρματα, ενώ στους 6 από τους 7 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της Tre Fiori σημειώθηκαν από 3 έως και 5 τέρματα. Να σημειωθούν από 3 έως κι 6 τέρματα σε απόδοση 1,50.

Inter d’Escaldes – Dundalk FC
Estadi Comunal d’Andorra la Vella
Στους 8 από τους 9 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της Inter d’Escaldes σημειώθηκαν από 2 έως και 4 τέρματα, όπως και στους 6 από τους 7 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της Dundalk. Να σημειωθούν από 2 έως και 4 τέρματα σε απόδοση 1,54.

Άρης – Kolos Kovalivka
Γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης
Ο 1ος της Super League Άρης (3 β.) υποδέχεται την 4η της Vuscha Liga Kolos Kovalivka (3 β.). 1 νίκη έχει εντός έδρας ο Άρης, ενώ 1 ήττα έχει εκτός έδρας η Kolos Kovalivka. 3 νίκες έχει ο Άρης στους 4 τελευταίους εντός έδρας αγώνες του, ενώ 7 ήττες έχει η Kolos Kovalivka στους ισάριθμους τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της. Νίκη του Άρη σε απόδοση 1,84.

Borac Banja Luka – Rio Ave
Gradski Stadion
Η 3η της Premijer Liga Borac Banja Luka (12 β.) υποδέχεται την 5η της περσινής Primeira Liga Rio Ave (55 β.). 5 νίκες έχει εντός έδρας η Borac Banja Luka, ενώ 12 νίκες, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες είχε εκτός έδρας η Rio Ave. 2 ήττες έχει η Borac Banja Luka στους 7 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της, ενώ 2 νίκες έχει η Rio Ave στους 3 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της. Νίκη της Rio Ave σε απόδοση 1,78.

FK Kukesi – VfL Wolfsburg
Air Albania Stadium
Στους 9 από τους 11 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της Kukesi σημειώθηκαν 3 ή λιγότερα τέρματα,όπως και στους 6 από τους 9 τελευταίους επίσημους εκτός έδρας αγώνες της Wolfsburg. Να σημειωθούν 3 ή λιγότερα τέρματα σε απόδοση 1,95.

Piast Gliwice – Hartberg
Stadion Miejski
Στους 3 από τους 5 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της Piast Gliwice σημειώθηκαν 2 ή 3 τέρματα, ενώ στους 2 από τους 3 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της Hartberg σημειώθηκαν από 2 έως και 4 τέρματα. Να σημειωθούν από 2 έως και 4 τέρματα σε απόδοση 1,51.

Shamrock Rovers – AC Milan
Tallaght Stadium
Στους 4 από τους 11 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της Shamrock Rovers σκόραραν και οι δύο ομάδες, όπως και στους 8 από τους 15 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της Milan. Να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,55.

Sileks Kratovo – KF Drita
Toše Proeski Arena
Στους 7 από τους 11 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της Sileks Kratovo σημειώθηκαν 3 ή λιγότερα τέρματα,όπως και στους 13 από τους 17 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της Drita. Να σημειωθούν 3 ή λιγότερα τέρματα σε απόδοση 1,61.

NŠ Mura – AGF Aarhus
Mestni Štadion Fazanerija
Στους 8 από τους 10 τελευταίους επίσημους εντός έδρας αγώνες της Mura σημειώθηκαν 2 ή 3 τέρματα, ενώ στους 10 από τους 18 τελευταίους επίσημους εκτός έδρας αγώνες της Aarhus σημειώθηκαν από 2 έως και 4 τέρματα. Να σημειωθούν από 2 έως και 4 τέρματα σε απόδοση 1,50.

Coleraine FC – Motherwell FC
The Showgrounds
Στους 36 από τους 37 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της η Coleraine δέχθηκε 2 ή λιγότερα τέρματα, ενώ στους 11 από τους 12 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της η Motherwell σημείωσε 2 ή λιγότερα τέρματα. Να σημειώσει η Motherwell FC λιγότερα από 2 τέρματα σε απόδοση 1,61.

Viking FK – Aberdeen FC
SR Bank Arena
Στους 5 από τους 7 τελευταίους επίσημους εντός έδρας αγώνες της Viking σημειώθηκαν 2 ή 3 τέρματα, ενώ στους 4 από τους 6 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της Aberdeen σημειώθηκαν από 2 έως και 4 τέρματα. Να σημειωθούν από 2 έως και 4 τέρματα σε απόδοση 1,50.

Dunajska Streda – FK Jablonec
MOL Aréna
Στους 9 από τους 10 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της η Dunajska Streda κατάφερε να σκοράρει, ενώ στους 7 από τους 18 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της η Jablonec κράτησε ανέπαφη την εστία της. Να σημειώσει η Dunajska Streda περισσότερα από 1 τέρματα σε απόδοση 1,50.

NK Osijek – FC Basel
Stadion Gradski vrt
Στους 15 από τους 17 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της Osijek σημειώθηκαν 3 ή λιγότερα τέρματα, όπως και στους 6 από τους 9 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της Basel. Να σημειωθούν 3 ή λιγότερα τέρματα σε απόδοση 1,51.

Servette FC – Stade Reims
Stade de Genève
Στους 7 από τους 8 τελευταίους επίσημους εντός έδρας αγώνες της Servette σημειώθηκαν από 2 έως και 4 τέρματα, όπως και στους 7 από τους 9 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της Stade Reims. Να σημειωθούν από 2 έως και 4 τέρματα σε απόδοση 1,50.

Linfield Belfast – Floriana FC
Windsor Park
Η 1η της Premiership Liga Linfield Belfast (69 β.) υποδέχεται την 1η της περσινής Premier League Floriana (41 β.). 12 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα έχει εντός έδρας η Linfield Belfast, ενώ 8 νίκες και 4 ισοπαλίες είχε εκτός έδρας η Floriana. 4 νίκες έχει η Linfield Belfast Luka στους 5 τελευταίους επίσημους εντός έδρας αγώνες της, ενώ 1 νίκη έχει η Floriana στους 3 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της. Νίκη της Linfield Belfast σε απόδοση 1,93.

Bačka Topola – Steaua Bucuresti
Gradski Stadion
Στους 4 από τους 6 τελευταίους επίσημους εντός έδρας αγώνες της Bačka Topola σημειώθηκαν από 2 έως και 4 τέρματα, ενώ στους 8 από τους 12 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της Steaua Bucuresti σημειώθηκαν 3 ή 4 τέρματα. Να σημειωθούν από 2 έως και 4 τέρματα σε απόδοση 1,51.

Budapest Honved – Malmö FF
Hidegkuti Nándor Stadion
Στους 5 από τους 6 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της Budapest Honved σημειώθηκαν 2 ή 3 τέρματα, ενώ στους 6 από τους 9 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της Malmö σημειώθηκαν 3 ή λιγότερα τέρματα. Να σημειωθούν 3 ή λιγότερα τέρματα σε απόδοση 1,74.

Συνοπτικά
UEFA – Europa League (Qualifying – Round 2)
15:00 Kaisar Kyzylorda – APOEL FC Kaisar Kyzylorda Under 1 Goals (1,54) 1-4 FT
15:15 FK Ventspils – Rosenborg BK Over 2,5 Goals (1,53) 1-5 FT
16:30 Renova – Hajduk Split Under 3,5 Goals (1,51) 0-1 FT
17:00 Teuta Durres – Granada CF Under 3,5 Goals (1,74) 0-4 FT
17:00 FC Ararat Armenia – CS Fola Esch 1 – 3 Goals (1,51) 3-3 FT
17:00 FC Astana – FK Buducnost 2 – 4 Goals (1,51) 0-1 FT
18:00 Lincoln Red Imps – Rangers FC No Goal (1,62) 0-5 FT
18:30 KuPS Kuopio – Slovan Bratislava Under 3,5 Goals (1,70) 0-0 FT
18:45 FC Botoşani – Shkendija ’79 X FC Botoşani No Bet (1,72) 0-1 FT
19:00 FK Bodø Glimt – VMFD Zalgiris Under 4,5 Goals (1,59) 3-1 FT
19:00 FK Riteriai – Slovan Liberec 2 – 4 Goal (1,52) 1-5 FT
19:00 IFK Göteborg – FC København 2 – 4 Goals (1,52) 1-2 FT
19:00 Lokomotiv Plovdiv – Tottenham 2 – 4 Goals (1,55) 1-2 FT
19:00 Neftchi Baku – Galatasaray SK 2 – 4 Goals (1,52) 1-3 FT
19:30 Olimpija Ljubljana – Zrinjski Mostar Zrinjski Mostar Under 1 Goals (1,52) 2-2 FT
19:30 Flora Tallinn – KR Reykjavik 1X (1,50) 2-1 FT
20:00 Connah’s Quay – Dinamo Tbilisi 2 (1,59) 0-1 FT
20:00 CSKA Sofia – BATE Borisov 2 – 4 Goals (1,50) 2-0 FT
20:00 Hibernians Paola – Fehervar FC 2 – 4 Goals (1,52) 0-1 FT
20:00 KF Laci – Hapoel Be’er Sheva 2 – 4 Goals (1,50) 1-2 FT
20:00 Lokomotivi Tbilisi – Dynamo Moscow 1 – 3 Goals (1,51) 2-1 FT
20:00 Maccabi Haifa – Kairat Almaty 2 – 4 Goals (1,51) 2-1 FT
20:00 OFI Creta – Apollon Limassol 2 – 4 Goals (1,56) 0-1 FT
20:00 Sfîntul Gheorghe – FK Partizan Under 3,5 Goals (1,68) 0-0 FT
20:00 Djurgårdens IF – Europa FC No Goal (1,62) 2-1 FT
20:00 Riga FC – SP Tre Fiori 3 – 6 Goals (1,50) 1-0 FT
20:30 Inter d’Escaldes – Dundalk FC 2 – 4 Goals (1,54) 0-1 FT
21:00 Aris Salonica – Kolos Kovalivka 1 (1,84) 1-2 FT
21:00 Borac Banja Luka – Rio Ave 2 (1,78) 0-2 FT
21:00 FK Kukesi – VfL Wolfsburg Under 3,5 Goals (1,95)
0-4 FT
21:00 Piast Gliwice – Hartberg 2 – 4 Goals (1,51) 3-2 FT
21:00 Shamrock Rovers – AC Milan No Goal (1,55) 0-2 FT
21:00 Sileks Kratovo – KF Drita Under 3,5 Goals (1,61) 0-2 FT
21:15 NŠ Mura – AGF Aarhus 2 – 4 Goals (1,50) 3-0 FT
21:30 Coleraine FC – Motherwell FC Motherwell FC Under 2 Goals (1,61) 2-2 FT
21:30 Viking FK – Aberdeen FC 2 – 4 Goals (1,50) 0-2 FT
21:45 Dunajska Streda – FK Jablonec Dunajska Streda Over 1 Goals (1,50) 3-3 FT
21:45 NK Osijek – FC Basel Under 3,5 Goals (1,51) 1-2 FT
21:45 Servette FC – Stade Reims 2 – 4 Goals (1,51) 0-1 FT
21:45 Linfield Belfast – Floriana FC 1 (1,93) 0-1 FT
22:00 Bačka Topola – Steaua Bucuresti 2 – 4 Goals (1,51) 4-4 FT
22:05 Budapest Honved – Malmö FF Under 3,5 Goals (1,74) 0-2 FT

Εναλλακτικές προτάσεις

  • FK Ventspils – Rosenborg BK
    • 2 – 4 Goals (1,54) 1-5 FT
    • Goal/Goal (1,90) 1-5 FT
  • Renova – Hajduk Split
    • 2 (1,59) 0-1 FT
    • 1 – 3 Goals (1,59) 0-1 FT
  • Teuta Durres – Granada CF
    • No Goal (1,83) 0-4 FT
  • FC Ararat Armenia – CS Fola Esch
    • 1 (1,80) 3-3 FT
  • FC Astana – FK Buducnost
    • Over 2,5 Goals (1,60) 0-1 FT
  • KuPS Kuopio – Slovan Bratislava
    • 1 – 3 Goals (1,75) 0-0 FT
  • FK Bodø Glimt – VMFD Zalgiris
    • 1 – 4 Goals (1,62) 3-1 FT
  • FK Riteriai – Slovan Liberec
    • Over 2,5 Goals (1,61) 1-5 FT
    • Goal/Goal (1,93) 1-5 FT
  • IFK Göteborg – FC København
    • 1X (1,86) 1-2 FT
    • Under 2,5 Goals (1,88) 1-2 FT
    • Goal/Goal (1,90) 1-2 FT
  • Neftchi Baku – Galatasaray SK
    • Under 3,5 Goals (1,68) 1-3 FT
  • Flora Tallinn – KR Reykjavik
    • 2 – 4 Goals (1,50) 2-1 FT
    • Goal/Goal (1,54) 2-1 FT
  • Connah’s Quay – Dinamo Tbilisi
    • Under 3,5 Goals (1,60) 2-0 FT
  • CSKA Sofia – BATE Borisov
    • Goal/Goal (1,76) 2-0 FT
  • Hibernians Paola – Fehervar FC
    • 2 (1,67) 0-1 FT
    • Under 3,5 Goals (1,68) 0-1 FT
  • KF Laci – Hapoel Be’er Sheva
    • Under 3,5 Goals (1,56) 1-2 FT
    • Goal/Goal (1,64) 1-2 FT
  • Maccabi Haifa – Kairat Almaty
    • Over 2,5 Goals (1,60) 2-1 FT
    • Goal/Goal (1,62) 2-1 FT
    • 1 (1,79) 2-1 FT
  • OFI Creta – Apollon Limassol
    • Goal/Goal (2,03) 0-1 FT
  • Sfîntul Gheorghe – FK Partizan
    • No Goal (2,15) 0-0 FT
    • 1 – 2 Goals (2,44) 0-0 FT
  • Djurgårdens IF – Europa FC
    • Under 4,5 Goals (1,64) 2-1 FT
    • 3 – 4 Goals (2,40) 2-1 FT
  • FK Kukesi – VfL Wolfsburg
    • No Goal (2,10) 0-4 FT
  • Piast Gliwice – Hartberg
    • Goal/Goal (1,73) 3-2 FT
  • Sileks Kratovo – KF Drita
    • 1 – 3 Goals (1,62) 0-2 FT
  • NŠ Mura – AGF Aarhus
    • Goal/Goal (1,82) 3-0 FT
  • Viking FK – Aberdeen FC
    • Goal/Goal (1,57) 0-2 FT
  • NK Osijek – FC Basel
    • 1 – 3 Goals (1,57) 1-2 FT
  • Servette FC – Stade Reims
    • Goal/Goal (1,55) 0-1 FT
    • Under 3,5 Goals (1,56) 0-1 FT
    • 1X (1,59) 0-1 FT
  • Bačka Topola – Steaua Bucuresti
    • Goal/Goal (1,83) 4-4 FT
  • Budapest Honved – Malmö FF
    • 1 – 2 Goals (2,77) 0-2 FT

Εύχομαι επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This