Επιλογή Σελίδας

Ο Αμπέλ Φερέιρα πήρε την πιο ξεκάθαρη θέση που θα μπορούσε να πάρει, έστειλε το πιο σαφές μήνυμα που θα μπορούσε να στείλει στη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι ίσως ο πιο πολύτιμος παίκτης της ομάδας που δεν έχει την πολυτέλεια να τον παραχωρήσει, πολύ περισσότερο σε αυτήν την περίοδο. Γι’ αυτό και η απόφαση να μην παραχωρηθεί, στην παρούσα χρονική στιγμή είναι πια δεδομένη!

Η Αταλάντα φέρεται να έχει καταθέσει σύμφωνα με τους Ιταλούς πρόταση έξι εκατομμυρίων ευρώ στον ΠΑΟΚ για τον διεθνή μπακ. Ο Φερέιρα είχε ένα σύντομο τετ-α-τετ με τον παίκτη μετά το ματς με την Μπενφίκα και λίγο πριν μιλήσει γι’ αυτόν στη συνέντευξη Τύπου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Metropolis 95.5 που μετέδωσε ο Γιώργος Καστάνης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσανατολίζεται στην υπογραφή νέου συμβολαίου, στην αναπροσαρμογή των όρων της συνεργασίας της με τον Γιαννούλη και σε αυτούς βέβαια του «μπάι άουτ».

Είναι προφανές ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει τον διεθνή μπακ να αισθάνεται καλά σε όλα τα επίπεδα αλλά να του αφήσει ανοιχτό το παράθυρο μιας καλής μεταγραφής στο μέλλον. Εφόσον μάλιστα ο Ιβάν Σαββίδης καταφέρει να βρεθεί την επόμενη Τρίτη στο Κράσνονταρ, θα έχει συνάντηση με τον παίκτη και εκεί μπορεί να κλείσει οριστικά το ζήτημα.

Πρόκειται για εξέλιξη που χαροποιεί ασφαλώς τον Αμπέλ Φερέιρα και τον κόσμο του ΠΑΟΚ που βλέπει την ομάδα του να μην ενδίδει στις πιέσεις και να κρατάει τον παίκτη που εξελίσσεται στη μεγαλύτερη «μετοχή» της στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Πηγή: Metro Sport

Pin It on Pinterest

Shares
Share This