Επιλογή Σελίδας

Της Μαριάννας Αξιοπούλου

Ποιος θα ήταν ο άνθρωπος που θα έψαχνες να μιλήσεις αν ένιωθες ότι όλα τελειώνουν; Τι θα ήθελες να κάνεις λίγο πριν έρθει ένα – οποιοδήποτε – τέλος; Πώς, τελικά, θα ήθελες να σε θυμούνται;

«Μου αρέσουν όλα τα πρωταθλήματα του εξωτερικού. Δεν θα πω ψέματα ότι δεν μου αρέσει η προοπτική του εξωτερικού, απλά θέλω να γίνει στο σωστό τάιμινγκ. Θα τα βάλουμε κάτω θα τα συζητήσουμε και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα αποφασίσουμε. Σε αυτή την ηλικία θα προτιμήσω να πάω σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με λιγότερα λεφτά από το να πάω σε ένα πρωτάθλημα που δεν είναι ανταγωνιστικό. Είμαι έτοιμος ναι και αν έρθει μια πρόταση στην ρήτρα μου νομίζω ότι η ομάδα δεν θα έχει πρόβλημα. Η ρήτρα μου είναι στα δέκα εκατομμύρια και στα ποσά που παίζουν οι μεγάλες ομάδες στο εξωτερικό δεν είναι κάτι φοβερό». 

Νιουκάστλ, Μαρσέιγ, Μπολόνια, Νάπολι, Σεντ Ετιέν, Αταλάντα, Γκενκ, Μονακό, Μπεσίκτας… Από τον προηγούμενο Γενάρη η παρέλαση είχε ξεκινήσει. Αν δεν ήταν η διακοπή των πρωταθλημάτων εξαιτίας του κορωνοϊού, ίσως ο Δημήτρης Γιαννούλης να μην βρισκόταν χθες στην Τούμπα. Ίσως μία από όλες τις προαναφερθείσες ομάδες να είχε σπεύσει για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του και να απογειώσει την πορεία του, η οποία μοιάζει με την κούρσα που έκανε χθες στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ. Οξύμωρο, έτσι δεν είναι; Μια κούρσα που φέρνει τον δικέφαλο του βορρά πιο κοντά στο όνειρο της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League, απομακρύνει τον 25χρονο αμυντικό από τη Θεσσαλονίκη.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This