Επιλογή Σελίδας



Bonjour!

Σπουδαία αναμέτρηση απόψε στη Μασσαλία, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής που είχε αναβληθεί, ανάμεσα στη Marseille και τη Saint-Etienne. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

Olympique de Marseille – AS Saint-Etienne     @ Stade Orange Velodrome, Marseille

Νίκη χαρακτήρα για τη Marseille επί της Paris Saint-Germain μετά από 21 επίσημα ματς (0-1) στο Parc des Princes. Πολύ καλή τακτικά, ρεσιτάλ του κόουτς Anfre Villas-Boas, βρήκε γκολ μαεστρίας από τον Thauvin (31’) και το κράτησε «με νύχια και με δόντια». Παρά το πολύ σκληρό ματς (17 κάρτες), συνεχίζει με 2/2 και ψάχνει κορυφή. Θα στερηθεί τους Benedetto (φορ – 1 αγωνιστική) και Amavi (αριστερός μπακ – 5 αγωνιστικές) που αποβλήθηκαν.

Εξαιρετική η Saint- Etienne στο φετινό ξεκίνημα διατηρεί το απόλυτο, μετά τις 2 εντός έδρας νίκες. Στην πρόσφατη επί της Strasbourg (2-0) το Σάββατο, παρουσιάστηκε και πάλι πολύ καλή αμυντικά, σπατάλησε ένα ημίχρονο, αλλά βρήκε τα γκολ που χρειάστηκε με Bouanga (57’-πεν.) και Kamara (82’).

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος, η Marseille ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει και έχει τον τρόπο. Επιστρέφει στη Μασσαλία για το πρώτο φετινό της εντός, διατηρεί ισχυρή παράδοση κόντρα στους Stephanois και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J-1 en retard)
22:00 Olympique Marseille – AS Saint-Etienne 1 (2.08) 0-2 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This