Επιλογή Σελίδας



Bonjour!

Αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Ligue 1 με τη Lyon να υποδέχεται τη Nimes. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

Olympique Lyonnais – Nimes Olympique     @ Groupama Stadium, Lyon

Κόπωση βγάζει η Lyon μετά την εντυπωσιακή εκκίνηση. Αρχικά το 0-0 στην έδρα της Bordeaux, αλλά και η πρώτη ήττα (2-1) από τη Montpellier έβγαλε προβλήματα στην επιφάνεια. Βασικό μειονέκτημα το ότι δεν αξιοποιεί τις ευκαιρίες, παρά το καλό ποδόσφαιρο. Αγωνίζεται από την αρχή με την ίδια σχεδόν 11αδα, η οποία μοιάζει κουρασμένη. Ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες απόψε παρά το πρόσφατο ντεφορμάρισμα.

Δεύτερη σερί ήττα για τη Nimes, πρώτη εντός έδρας (2-4) από τη Rennes. Έδωσε εύκολα γκολ στο πρώτο ημίχρονο (1-2) που ήταν καλύτερη, βρήκε ισοφάριση μέχρι της συμπλήρωση της ώρας (55’), έβγαλε κούραση έκτοτε και παραδόθηκε στην ανωτερότητα της αντιπάλου της. Εκτός της πρεμιέρας (στο 4-0 επί της Brest), αποκτά κακή συνήθεια το ότι δεν μετουσιώνει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργεί, στα θετικά ότι παίζει πολύ πιο επιθετικά απ’ ότι πέρυσι ανεξαρτήτως ποια ομάδα έχει απέναντί της.

Παίζει καλό ποδόσφαιρο η Lyon, όμως αφενός η αμυντική αστάθεια και αφετέρου η επιθετική δυστοκία δεν της δίνουν βαθμούς. Απόψε έχει τη δυνατότητα να πάρει τους τρεις βαθμούς, εάν παρουσιαστεί σοβαρή. Βασική επιλογή ο άσος με χάντικαπ ένα γκολ. επιστροφή πονταρίσματος εάν επικρατήσει ακριβώς με ένα.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J-4)
22:00 Olympique Lyonnais – Nimes Olympique 1 (-1) 1.58 0-0 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This