Επιλογή Σελίδας




Bonjour!

Με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένονται οι δύο αναμετρήσεις που περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Ligue 1. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

RC Lens – FC Girondins Bordeaux     @ Stade Bollaert-Delelis, Lens

Ατυχη στην ήττα της πρεμιέρας από τη Nice (2-1), η Lens επέστρεψε με δύο πολύ σημαντικές νίκες σε διάστημα 3 ημερών. Ηχηρό «χαστούκι» επί της Paris Saint-Germain (1-0) έστω κι αν την βρήκε χωρίς 7 βασικούς, δεν φοβήθηκε τη Lorient ούτε όταν έμεινε νωρίς (14’) πίσω στο σκορ παίρνοντας σπουδαία εκτός έδρας νίκη (2-3). Σε εξαιρετική φόρμα οι επιθετικοί Kakuta και Ganago (μεταγραφές από Amiens και Nice) που διπλασίασαν τα φετινά τους γκολ και δείχνουν ότι μπορούν να τραβήξουν το δύσκολο φορτίο.
Gasset τρανός οδηγεί την Bordeaux! Ο έμπειρος κόουτς, από το καλοκαίρι στο τιμόνι της ομάδας, έχει ήδη επιβάλει τη φιλοσοφία του. Χωρίς γκολ στο παθητικό της, απέσπασε πολύτιμο 0-0 (2ο σερί εντός) από τη Lyon έστω και αν περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο. Ισορροπία στο 1ο ημίχρονο με πολυπρόσωπη μεσαία γραμμή, δεινοπάθησε αλλά κράτησε στην επανάληψη. Σε εξαιρετική βραδιά ο γκολκίπερ Benoit Costil, τυχερή στο δοκάρι του 83’.

Άμυνα το συστατικό της επιτυχίας για τις δύο ομάδες που δύσκολα θα ρισκάρουν την ήττα. Δεν αναμένουμε πολλά γκολ σε αυτό το ματς, όπως ούτε ήττα των φιλοξενούμενων Γιρονδίνων.

.

Stade Rennais FC – AS Monaco     @ Roazhon Park. Rennes

Η φετινή Rennes δείχνει να μην έχει ταβάνι. Δεύτερη διαδοχική νίκη, η πρώτη φετινή εκτός έδρας (2-4) στην έδρα της Nimes. Από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, με πλουραλισμό επιθετικά, προβλημάτισε για πρώτη φορά στα μετόπισθεν με αμυντικά λάθη που έδωσαν εύκολα γκολ. Κάνουν ήδη απόσβεση οι μεταγραφές της με τον φορ Guirassy (2) και τον στόπερ Aguerd (1) να έχουν τα μισά γκολ της ομάδας (1 αυτογκόλ). Επιστροφή για τους τιμωρημένους Terrier (φορ) και Boey (στόπερ), που είχαν αποβληθεί.
Θετικός βαθμός και για τη Monaco στο 2ο εντός έδρας τεστ, 2-1 τη Nantes. Με αρκετές αλλαγές στην 11αδα, δοκιμάζει παίκτες και σχήματα ο κόουτς Niko Kovac είδε με ικανοποίηση τους νεαρούς Sofiane Diop (20 ετών) και Geubbels (19 ετών) να χρίζονται σκόρερ. Πήρε προβάδισμα νωρίς (5’), αντέδρασε άμεσα στην ισοφάριση (65’) σε ένα 2ο ημίχρονο που κυριάρχησε απόλυτα.

Υπόθεση συνολικής και ομαδικής απόδοσης η σημερινή κρίσιμη αναμέτρηση για τις δύο ομάδες. Πιο δουλεμένο σύνολο οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ λογικά θα δούμε και γκολ.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J-4)
18:00 RC Lens – FC Girondins Bordeaux X2 & Under 3.5 Goals (1.93) 2-1 FT
22:00 Stade Rennais FC – AS Monaco 1X & Over 1.5 Goals (1.75) 2-1 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This