Επιλογή Σελίδας



Bonjour!

Συναρπαστικές έως τώρα οι αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικές που ολοκληρώνεται σήμερα με επτά αγωνιστικές. Πάμε να τις δούμε:

Αρχή από την Κυανή Ακτή, εκεί όπου η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω αυξημένων κρουσμάτων. Χτύπησαν και τη γηπεδούχο Nice που έχει απόντες τους βασικούς επιθετικούς Dolberg και Claude-Maurice. Απουσίες λόγω τιμωριών και για την Paris SG που έχει κάνει το χειρότερο ξεκίνημα των τελευταίων ετών με δύο ήττες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Παράδοση με γκολ έχει αυτή η μονομαχία, δεν αποκλείεται ακόμη μια.

Προβάδισμα στην έδρα για Brest και Montpellier που υποδέχονται Lorient (στο ντέρμπι της Βρετάνης) και Angers αντίστοιχα. Παιχνίδι με τα γκολ στην έδρα της Metz, που θα βρει κουρασμένη της Reims με ευρωπαϊκά παιχνίδια και έχει μοναδική ευκαιρία να ξεκολλήσει από τις συνεχόμενες ήττες. Πιθανό το goal/goal όπως και το over στην έδρα της Strasbourg που υποδέχεται την Dijon στη μονομαχία των ουραγών.

Σπουδαίες αναμετρήσεις η απογευματινή μεταξύ της Nantes και της πρωτοπόρου Saint-Etienne (πριν την προσπεράσει η Rennes με τη χθεσινή της νίκη στο 90+2′ επί της Monaco). Χωρίς γκολ στο παθητικό τους οι φιλοξενούμενοι Stephanois θα βρουν δύσκολο εμπόδιο τη Nantes, που παραδοσιακά είναι δυνατή στο Beaujoire. Η παράδοση επιβεβαιώνει τα 2-3 γκολ και θα πάμε εκεί ως βασική επιλογή.

Όλα τα βλέμματα στη Μασσαλία με το μεγάλο ματς της Marseille με τη Lille που έχουν προηγούμενα από πέρυσι, αφού ήταν οι δύο ομάδες που ακολούθησαν την πρωταθλήτρια Paris SG χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν οτιδήποτε μέχρι τέλους. Επηρεασμένη από το Classique οι Μασσαλοί ηττήθηκαν εντός από την Saint-Etienne και πλέον δεν έχουν άλλα περιθώρια. Από την άλλη η Lille, πιο καλά προετοιμασμένη και πιο καθαρό μυαλό, έχει την ευκαιρία να εδραιωθεί στις πρώτες θέσεις. Παραδοσιακά έχει προβάδισμα ο άσος εδώ, όμως θα πάμε στην κόντρα του φαβορί και στην επιλογή του X2.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J-4)
14:00 OGC Nice – Paris St.Germain Over 2.5 Goals (1.78) 0-3 FT
16:00 Stade Brestois 29 – FC Lorient 1 Draw No Bet (1.65) 3-2 FT
16:00 FC Metz – Stade de Reims Goal/Goal (2.27) 2-1 FT
16:00 Montpellier HSC – Angers SCO 1 (2.07) 4-1 FT
16:00 RC Strasbourg – Dijon FCO Over 2.5 Goals (2.12) 1-0 FT
18:00 FC Nantes – AS Saint-Etienne 2 – 3 Goals (1.97) 2-2 FT
22:00 Olympique de Marseille – Lille OSC X2 (1.64) 1-1 FT


Pin It on Pinterest

Shares
Share This