Επιλογή Σελίδας

Τη συμφωνία με τον Διονύση Παντζιάλα γνωστοποίησε ο Δίας Δίου. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τον Πιερικό, συμμετείχε τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις της ομάδας του Δία και πλέον θα αποτελεί άλλη μια εναλλακτική λύση στο κέντρο της άμυνας για τον Παναγιώτη Παρασίδη.

pantzialas dion

Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του Δία Δίου πιστή στο δόγμα των ευκαιριών σε νέα και φιλόδοξα παιδιά, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Παντζιάλα Διονύσιο για την αγωνιστική περίοδο 2020-21. Ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος στις 01/09/2000 και αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας. Προέρχεται από τον Πιερικό στον οποίο αγωνίστηκε τις τελευταίες τρεις σεζόν, και με τον οποίο αναδείχθηκε πρωταθλητής στον 3ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δία ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία από την ΑΕ Καρίτσας τις σεζόν 2013/2014, 2014/2015,ενώ αγωνίστηκε και στη Κ19 του Αιγινιακού τη σεζόν 2015/2016 και 2016/2017 πριν μεταπηδήσει στον Πιερικό.

Σύσσωμη η οικογένεια του Δία Δίου καλωσορίζει τον Κώστα στην ομάδα μας και του εύχεται καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου Δία Δίου

Δήλωση Παντζιάλα Διονύση: “Ευχαριστώ τον προπονητή και τους ανθρώπους του Δία για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.Εύχομαι πάνω από όλα να έχουμε όλοι την υγεία μας και να πραγματοποιήσει η ομάδα τους στόχους της”.

pantzialas dion2

Pin It on Pinterest

Shares
Share This