Επιλογή Σελίδας

Με ένα γκολ του Βαρότση από το 3′ ο ΠΑΟ Κουφαλίων επικράτησε με 1-0 του Δία Δίου σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας των δύο ομάδων εν όψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων αμφότερων στη Γ’ Εθνική.

Έτσι, το ανεπίσημο “ντεμπούτο” του Νίκου Θεοδοσιάδη στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης ήταν επιτυχημένο, απέναντι σε έναν Δία που άρεσε, παρά την ήττα. Η ομάδα της Πιερίας είχε καλή εικόνα, δημιούργησε και έχασε αρκετές ευκαιρίες με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Λιόλιου στο 85′ (άουτ) με το τελικό 1-0 να έχει ήδη ξεχαστεί από τον Παναγιώτη Παρασίδη που έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΟ Κουφαλίων (Νίκος Θεοδοσιάδης): Πατσιογεώργος, Μυσιούδης, Λαζαρίδης, Γάκης, Μπουγαΐδης, Π. Αντωνιάδης, Κωτούλας, Στ. Αντωνιάδης Στ., Τσολακίδης, Βαρότσης, Στεφανίδης.
Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Χατζηλιάδης, Τοπαλίδης, Παπαδάκης, Τσεβρετζής, Ακριτίδης, Μάντζιος, Φώτης, Καρατσινίδης.
Δίας Δίου (Παναγιώτης Παρασίδης): Τσιλιγκερίδης, Δερμίσης, Ευαγγελόπουλος, Λιόλιος, Παντζιάλας, Παγωνίδης, Φυτόπουλος, Δημηνάς, Γεωργαντάς, Μητράκας, Καραμανώλας.
Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Σοφιανίδης, Ναλπαντίδης, Παμλίδης, Μπαμπαΐτης, Αδαμόπουλος, Συρανίδης, Γκαράτζιας, Παπαγιαννόπουλος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This