Επιλογή Σελίδας

Δελτίο τύπου για τη φιλική εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί του Διαγόρα Στεφανοβικείου εξέδωσε η ΑΕ Καρίτσας.

Το δελτίο τύπου

Η Α.Ε. Καρίτσας αντιμετώπισε, εκτός έδρας, το Διαγόρα Στεφανοβικείου, στα πλαίσια της προετοιμασίας της, ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.
Η ομάδα του Απόστολου Στύλου επικράτησε με 2-1, επί του αξιόμαχου συνόλου των γηπεδούχων.
Στο 1ο ημίχρονο, η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, έπαιξε δημιουργικό ποδόσφαιρο και έχασε αρκετές ευκαιρίες με τους Αλεξίου, Κυρτέγο και Κυπαρίσση. Σε μία από αυτές, μετά από εξαιρετικό ομαδικό συνδυασμό και σέντρα του Γκίκα, ο Αλεξίου με ωραίο πλασέ πέτυχε το 0-1 στο 21ο λεπτό. Η ομάδα μας συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πετύχει ένα δεύτερο γκολ.

Έτσι, στο 45ο λεπτό, οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν στιγμιαία αμυντική αδράνεια και με εξαιρετικό σουτ, εκτός περιοχής, ισοφάρισαν σε 1-1.
Στο 2ο ημίχρονο, η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει και να δημιουργεί ευκαιρίες μπροστά στην εστία των γηπεδούχων. Η υπεροχή της ομάδας μας καρποφόρησε, στο 90ο λεπτό, όταν μετά από κόρνερ του Καλαιτζή και κεφάλια του Δημητρίου, ο Κωτσιόπουλος με ωραίο γυριστό σουτ πέτυχε το τελικό 1-2.
Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Ζωγράφο, Καραγκούνη, Κωτσιόπουλο, Δημητρίου, Λαγδάρη, Παπαϊωάννου, Παλαιοπάνο, Γκίκα, Κυρτέγο, Κυπαρίσση και Αλεξίου.
Αγωνίστηκαν, ακόμη, οι: Μυρτολλάρι, Δημητρουλόπουλος, Λαμπίρης, Πασχόπουλος, Καλαιτζής και Δεληγιάννης.

Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας ευχαριστεί τη Διοίκηση του Διαγόρα Στεφανοβικείου για την άψογη φιλοξενία, που μας παρείχε και της εύχεται καλή χρονιά με υγεία και να πετύχει τους στόχους της.

Με εκτίμηση,
Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
της Α.Ε. Καρίτσας

Pin It on Pinterest

Shares
Share This