Επιλογή Σελίδας

Φιλική εκτός έδρας ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε ο Πιερικός από τον Ολυμπιακό Βόλου στο προπονητικό κέντρο των “ερυθρόλευκων”, στον Άγιο Γεώργιο Βελεστίνου, σε αγώνα προετοιμασίας των δύο ομάδων εν όψει της έναρξης της Football League.

Οι Βολιώτες έφτασαν στη νίκη με γκολ που πέτυχε στο 45’+1′ ο Παπαδημητρίου με προβολή στο πρώτο δοκάρι μετά από παράλληλη σέντρα του Σκοπελίτη ενώ αμέσως μετά, στο 45’+2′ ο Πιερικός είχε δοκάρι με τον Μηλιώτη.

Πιθανόν οι δυο ομάδες να τεθούν αντιμέτωπες στο πρωτάθλημα της Football League (εκτός κι αν οι Βολιώτες τοποθετηθούν στο Νότιο όμιλο στο ενδεχόμενο πρωταθλήματος με δύο ομίλους).

Το “φιλμ” του αγώνα
5′ Πλασέ του Μηλιώτη, μπλόκαρε ο Λαδάς.
6′ Σουτ το Κόλα, μπλόκαρε εύκολα ο Καραγκιολίδης.
23′ Ο Σκοπελίτης συνέκλινε και σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία.
29′ Μακρινό σουτ του Αγρόδημου, ο Καραγκιολίδης προσπάθησε να μπλοκάρει αλλά δεν τα κατάφερε και η μπάλα κατέληξε κόρνερ.
45’+1′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Κόλα τροφοδότησε τον Σκοπελίτη, αυτός από δεξιά έβγαλε πάσα και ο Παπαδημητρίου στο πρώτο δοκάρι “έγραψε” το 1-0 με προβολή.
45’+2′ Σoυτ του Μηλιώτη, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, ο Δεμηρτζόγλου πήρε το ριμπάουντ και λίγο έξω από τη μικρή περιοχή και αριστερά έκανε το σουτ αλλά ο Λαδάς απέκρουσε.
68′ Ο Μπαράνκο έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Καραγκιολίδη.
83′ Πάσα του Μπαράνκο για τον Μπόλη και σουτ του τελευταίου, έδιωξε με τα πόδια ο Κανταρτζής.

«Πρωταγωνιστής» ο διαιτητής Κούστας

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του magnesianews, “στο 53’ κι αφού ένα λεπτό πριν είχε προηγηθεί έντονος διάλογος πρόσωπο με πρόσωπο του διαιτητή Κούστα με τον προπονητή του Πιερικού, Σάκη Παπαβασιλείου, ο πρώτος ζήτησε από τον δεύτερο να βγάλει από το ματς τον Κυβελίδη, που είχε μπει στο 46’, ισχυριζόμενος ότι τον έβρισε. Ο Παπαβασιλείου του απάντησε ότι δεν τον βγάζει, γιατί ο παίκτης μπήκε πριν λίγα λεπτά, ο Κούστας απείλησε με διακοπή και όλοι μαζεύτηκαν στο κέντρο, όπου τελικά με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων η «φωτιά» έσβησε προς το παρόν (καθώς και στη συνέχεια οι παίκτες είχαν αρκετές αντεγκλήσεις σε κάποια μαρκαρίσματα) και το παιχνίδι συνεχίστηκε, χωρίς να αντικατασταθεί ο Κυβελίδης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του goalpost.gr “στις αρχές του δεύτερου 45λέπτου, ο διαιτητής του αγώνα, Γιάννης Κούστας, απείλησε να σταματήσει το παιχνίδι, διότι τον έβριζαν από τον πάγκο του Πιερικού. Μάλιστα, ο ίδιος ζήτησε να αποχωρήσει ο Κυβελίδης από το παιχνίδι. Τελικά, ο ποδοσφαιριστής του Πιερικού δεν αποχώρησε, με το παιχνίδι να συνεχίζεται κανονικά”. 

Από πλευράς Πιερικού υπάρχουν δυσαρέσκεια για τη διαιτητική αντιμετώπιση καθώς σε ένα παιχνίδι με κύριο χαρακτηριστικό τη δύναμη τα φάουλ δίνονταν με ιδιαίτερη ευκολία εις βάρος της κατερινιώτικης ομάδας ενώ πολλές επιθέσεις των παικτών του Σάκη Παπαβασιλείου “κόβονταν” με ανύπαρκτα offside.

Βοηθοί του Κούστα ήταν οι Αγγελόπουλος και Μπέλλου (ΕΠΣ Θεσσαλίας).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ολυμπιακός Βόλου (Στέφανος Ξηροφώτος): Λαδάς, Γραικός (45′ λ. τρ. Αγιώτης), Μπουτζίκος, Ρόκας (46′ Βασιλούδης), Γιαννίτσης, Φιλίποβιτς (89′ Μαστακούλης), Αγρόδημος, Κόλα (85′ Μπόλης), Ντα Κάμπο (88′ Μπέικος), Σκοπελίτης (77′ Παπακώστας), Παπαδημητρίου (58′ Μπαράνκο, 90′ Ενκόα).
Πιερικός (Σάκης Παπαβασιλείου): Καραγκιολίδης (85′ Τζήμας), Τοπαλίδης, Χαρτσιάς, Γιαλαμίδης (73′ Κανταρτζής), Αποστολόπουλος, Δεμηρτζόγλου (61′ Σαχινίδης), Ίτσιος (46′ Ιντζόγλου), Μακρής (46′ Ζούρκος), Κριεμάντι (46′ Γκατσολάρι), Μηλιώτης (66′ Χαντζάρας), Μπενίσκος (46′ Κυβελίδης).

Mε πληροφορίες και φωτογραφίες από goalpost.gr και magnesianews.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This