Επιλογή Σελίδας

Δελτίο τύπου για τη φιλική εντός έδρας ήττα με 4-2 από τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου εξέδωσε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης.

Το κείμενο:

“Φιλική” ήττα με 4-2 για τον Οικονόμο από τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου

Την ήττα με 4-2 γνώρισε σε φιλικό παιχνίδι ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος αντιμετώπισε στο “Γεώργιος Μητσιμπόνας” τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, περυσινό πρωταθλητή της ΕΠΣ Πιερίας και φετινό αντίπαλό του στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πολύ καλά τον αγώνα και αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους με δύο γκολ πριν συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο:Στο 10′ ο Αγαθαγγελίδης πλάσαρε εύστοχα από δεξιά αξιοποιώντας την κάθετη πάσα του Λάντι Κόλα, ενώ στο 16′ ο Μυστρίδης με κοντινό πλασέ “έγραψε” το 0-2, μετά από εκτέλεση φάουλ του Π.Γιαζιτζόγλου.Στο 21′ με υποδειγματική εκτέλεση φάουλ ο Δημήτρης Κοντοθανάσης μείωσε για την ομάδα του Νίκου Φώλλα.

Στο 65′ σε φάση διαρκείας ο Αγαθαγγελίδης με κεφαλιά σημείωσε το 1-3, ενώ στο 84′ – ευστοχώντας σε πέναλτυ που καταλογίστηκε σε ανατροπή του Βογιατζή – ο Χάρης Γ.Μουλτσιάς μείωσε εκ νέου σε 2-3.Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 89′ φεύγοντας στην αντεπίθεση ο Λάντι Κόλα, σε χρόνο κατά τον οποίο οι Τσαριτσανιώτες διεκδικούσαν την ισοφάριση για λόγους γοήτρου.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Κωνσταντίνος Δημεράς, με την συνδρομή των βοηθών Μιλτιάδη Μπουρονίκου – Χαράλαμπου Μπλιώνα.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Νίκος Φώλλας): Νούσιας (46′ Κατωτικίδης), Γκατζιούρας (82′ Ζαρκαδής), Ντούφας, Ντελής (46′ Μιφτάρι), υπό δοκιμήν παίκτης, Πάτσης (73′ Κωνσταντινίδης), Ντάλλας (80′ Παϊτέρης), Χατζής, Χ.Γ.Μουλτσιάς, Κοντοθανάσης (88′ Χ.Ε.Μουλτσιάς), Μπαλαμπάνος (46′ Λαβαντσιώτης – 66′ Βογιατζής).

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Λεωνίδας Μπίλλης): Απ.Καλαϊτζίδης, Ν.Καλαϊτζίδης (75′ Μότσιας), Καρτσιαμπάς (89′ Ρίζος), Μυστρίδης, Χατζηδίμπας, Τουλκερίδης (58′ Φερν.Κόλα), Σάβ.Γιαζιτζόγλου (56′ Κατσάρας), Λάντι Κόλα, Αγαθαγγελίδης (77′ Τσενεκλής), Δαλαμήτρας (77′ Σταλίκας), Παν.Γιαζιτζόγλου (58′ Γαρυφαλλόπουλος).

*Σε ρόλο “κατασκόπου” βρέθηκε στο γήπεδο ο προπονητής του Ερμή Αμυνταίου (αντίπαλος του Οικονόμου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος) Παντελής Γκαλιμάνης, που είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον επιστήθιο φίλο του και άλλοτε συμφοιτητή του στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης Χρήστο Τερζούδη, νυν πρόεδρο του Απόλλωνα Λάρισας”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This