Επιλογή Σελίδας



Mε καλεσμένο τον πρώην διεθνή άσο του μπάσκετ, Γιάννη Μπουρούση, και αποκλειστικές συνεντεύξεις του παίκτη του Ολυμπιακού, Κώστα Σλούκα και του νέου αποκτήματος του Παναθηναϊκού, Πιερ Τζάκσον ανοίγει αυλαία για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, η εκπομπή Pick ‘N’ Roll της Cosmote TV. Η εκπομπή θα μεταδοθεί την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου, στις 20:00 από το Cosmote Sport 4HD, με το πρώτο επεισόδιο να είναι ταυτόχρονα διαθέσιμο και από το επίσημο YouTube κανάλι της Cosmote TV.

Ο Γιάννης Μπουρούσης θα κάνει ποδαρικό στο στούντιο της εκπομπής και θα μιλήσει στον Βασίλη Σκουντή για τη σπουδαία πορεία του στα ελληνικά και διεθνή παρκέ, για το σήμερα και το αύριο του μπάσκετ στη χώρα μας, ενώ θα αποκαλύψει και το επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

Το πρώτο Pick ‘N’ Roll της σεζόν 2020-2021 θα φιλοξενήσει, ακόμα, αποκλειστική συνέντευξη του Κώστα Σλούκα, ο οποίος αποκαλύπτει στον Άρη Μπάρκα όλο το παρασκήνιο από την αποχώρησή του από τη Φενέρμπαχτσε και την μεγάλη επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Οι συνδρομητές της Cosmote TV θα έχουν, επίσης, την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, αποκλειστικά μέσα από την εκπομπή, τον νέο παίκτη του Παναθηναϊκού Πιερ Τζάκσον, να μιλάει για την καριέρα του στο ΝΒΑ, τη συνεργασία του με τον Ομπράντοβιτς στη Φενέρμπαχτσε και για την πρόκληση που έχει μπροστά του με το «τριφύλλι».

Το πρόγραμμα της εκπομπής περιλαμβάνει πλούσια θεματολογία και από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το NBA. Ο Γιάννης Μέγας παρουσιάζει όλα τα κατορθώματα του MVP Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ ο Κυριάκος Κουρουτσαβούρης μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ από τα παρκέ, λίγο πριν από την έναρξη των NBA Finals.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This