Επιλογή Σελίδας

Με τον ανώτατο αριθμό των 50 ατόμων θα διεξάγονται τα παιχνίδια των τοπικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Πιερίας. Αυτό αναφέρεται σε σχετικό έγγραφο που απεστάλη από την ΕΠΟ σε όλες τις τοπικές ενώσεις, ενώ, φυσικά, δεν επιτρέπεται η παρουσία θεατών στις κερκίδες. Στα 50 άτομα συμπεριλαμβάνονται οι ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες, υπάλληλοι και διαπιστευμένοι εκπρόσωποι των ΜΜΕ. Τα δεδομένα αυτά είναι συγκεκριμένα, εναρμονισμένα με την ΚΥΑ περί «Επιβολής μέτρων προσωρινής απαγόρευσης της παρουσίας κοινού σε αθλητικές εκδηλώσεις» και δεν υπάρχει περιθώριο “ελιγμών”.

Όπως αναφέρει και η ΕΠΣ Πιερίας σε ενημερωτικό μήνυμά τις προς τα σωματεία, εν όψει της έναρξης της ποδοσφαιρικής σεζόν:

1.- Θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα μέτρα που προβλέπονται από τις υγειονομικές υπηρεσίες όπως αυτά αναφέρονται στα έγγραφα και της ανακοινώσεις της ΓΓΑ.

https://gga.gov.gr/grafeio-tupou/deltia-tupou/3104-2020-09-21-13-33-24
https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports

Παράλληλα, η Ένωση ενημερώνει τα σωματεία για την υποχρέωση να φροντίσουν για την έκδοση ταυτότητας πιστοποίησης προπονητή:

2.- Μέχρι το Σάββατο 3-10-2020 να φροντίσετε για την έκδοση της ταυτότητας πιστοποίησης προπονητή.

α) Στην Α΄ τοπική κατηγορία υποχρεωτικότητα πρόσληψης από τα σωματεία διπλωματούχων ή προς αξιολόγηση προπονητών επιπέδου τουλάχιστον UEFA C.

β) Στις Β’ και Γ’ τοπικές κατηγορίες προαιρετικότητα πρόσληψης από τα σωματεία διπλωματούχων ή προς αξιολόγηση προπονητών UEFA/ΕΠΟ.

Στους προπονητές που θα έχουν ταυτότητα τριετίας σε ισχύ, το ΔΕΛΤΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ θα δίνεται δωρεάν.

Όσοι θα εκτελούν χρέη Υπευθύνου Τεχνικής Περιοχής (χωρίς δικαίωμα να δίνουν εντολές από τον πάγκο) στις κατηγορίες Β΄ και Γ΄ θα προμηθεύονται την ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ καταβάλλοντας στην ΕΠΣ Πιερίας το ποσό των 100 €.

Τέλος, δίνονται διευκρινήσεις για τη δυνατότητα 5 αλλαγών στην τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο

3.- Στην αγωνιστική περίοδο 2020-2021, κατ’ εξαίρεση σε όλα τα επαγγελματικά και ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και κύπελλα επιτρέπονται μέχρι πέντε (5) αλλαγές και δήλωση 20αδας, με εννέα (9) αναπληρωματικούς παίκτες στον πάγκο. Σε περίπτωση που αγώνας οδηγηθεί στην παράταση, οι ομάδες θα έχουν δικαίωμα μίας επιπλέον αλλαγής ποδοσφαιριστή (έκτης), πέραν των πέντε (5) αλλαγών, που προβλέπονται κατά τη διάρκεια του αγώνα. Κάθε ομάδα θα μπορεί να κάνει χρήση μια πρόσθετης αλλαγής και θα έχει πρόσθετη ευκαιρία για αλλαγή ανεξάρτητα από το εάν έχει κάνει χρήση του μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού αλλαγών. Θα μπορεί, επιπρόσθετα, να προβεί σε αλλαγές κατά το διάστημα πριν από την έναρξη της παράτασης και στη διάρκεια του ημιχρόνου της παράτασης. Εφόσον μία ομάδα δεν κάνει χρήση του μέγιστου αριθμού αλλαγών ή ευκαιριών για αλλαγή, επιτρέπεται η χρήση των αλλαγών και των ευκαιριών που δεν χρησιμοποιήθηκαν, κατά τη διάρκεια της παράτασης. Εφόσον και οι δύο ομάδες προβούν σε αλλαγή ταυτόχρονα, αυτή θα υπολογίζεται ως μία χρησιμοποιούμενη ευκαιρία για αλλαγή για κάθε ομάδα.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This