Επιλογή Σελίδας



Δεν είχε εύκολο έργο η Μαρία Σάκκαρη απέναντι στην ταλαντούχα Kamilla Rakhimova από τη Ρωσία, την οποία όμως κατάφερε να κερδίσει στα δυο σετ, με 7-6 (0), 6-2.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, η οποία βρίσκεται στο Νο.20 του ταμπλό του Roland Garros, έκανε συνολικά ένα πολύ καλό παιχνίδι, το οποίο ολοκλήρωσε με 27 winners και 31 αβίαστα λάθη. Πολύ καλά έπαιξε και η Rakhimova, η οποία ξεκίνησε από τα προκριματικά την πορεία της στο Παρίσι, έφτασε στον 2ο γύρο αποκλείοντας τη Shelby Rogers και έκανε και σήμερα ένα δυνατό ματς, βάζοντας δύσκολα στη Μαρία.

Η πρωταθλήτριά μας προηγήθηκε με break σε κρίσιμο σημείο του 1ου σετ, στο 5-3, αλλά όταν σέρβιρε για την κατάκτησή του δεν κατάφερε να το κλείσει και η νεαρή Ρωσίδα την ισοφάρισε. Λίγο αργότερα πάντως η Σάκκαρη έκανε ένα τέλειο tie-break, για να το κερδίσει χωρίς χαμένο πόντο και να πάρει το 1ο σετ.

Η Σάκκαρη διατήρησε το τένις της σε πολύ υψηλό επίπεδο, ενώ η Rakhimova έκανε περισσότερα λάθη στο 2ο σετ, ενώ η Σάκκαρη τα πήγε καλύτερα και στους πιο κρίσιμους πόντους, για να κερδίσει δυο πολύ κλειστά games και να βρεθεί μπροστά με 3-1.

Αργότερα η Ελληνίδα έκανε love service game και με νέο break στο 6ο game έφτασε στο 5-1, “αγκαλιάζοντας” την πρόκριση. Η Rakhimova κατάφερε στα επόμενα λεπτά να σβήσει 5 match points (τα 4 από αυτά στο τελευταίο game) και να μειώσει σε 5-2, αλλά η Σάκκαρη δε “λύγισε” πνευματικά, συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες και τελικά να αξιοποιήσει το 6ο match point της, για να πάρει αυτή τη νίκη.

Πηγή: Tennis News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This