Επιλογή Σελίδας



Κάθε άλλο παρά δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι η ανανέωση της συνεργασίας της Mercedesμε τον Lewis Hamilton θα ανακοινωθεί σύντομα. Τουναντίον, όλα δείχνουν πως δεν θα υπάρξουν ανακοινώσεις, τουλάχιστον μέχρι να εξασφαλίσει και μαθηματικά τον έβδομο τίτλο της καριέρας του ο Βρετανός.

Πότε θα στεφθεί και μαθηματικά Πρωταθλητής ο Hamilton; Εάν όλα κυλήσουν ομαλά γι’ αυτόν, θα έχει το πρώτο… championship point στην Ίμολα, την 1η Νοεμβρίου. Ωστόσο είναι πολύ πιθανό η εξασφάλιση του τίτλου και μαθηματικά να καθυστερήσει τουλάχιστον μέχρι το γκραν πρι της Κωνσταντινούπολης.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τον Toto Wolff, δεν θα πρέπει να παραξενέψει κανένας η πιθανότητα να υπάρξει ολοκλήρωση της συμφωνίας των δύο πλευρών μετά το πέρας της φετινής σεζόν!

Οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει αναφέρουν πως η πρόταση της Mercedes για τριετές συμβόλαιο είναι της τάξης των 130 εκατομμυρίων ευρώ, ήτοι περίπου στο ίδιο επίπεδο με το τρέχον συμβόλαιο του Hamilton.

Πρόσφατα ο Eddie Jordan είχε εκφράσει την άποψη πως ο Hamilton θα πρέπει να μετακινηθεί στη red Bull και να αποτελέσει teammate του –εορτάζοντα, σήμερα- Max Verstappen. Τι πιστεύει ο Wolff;

«Όταν το πρωτοδιάβασα, διερωτήθηκε: «Τι να πίνει άραγε ο Eddie;». Όμως στη ζωή ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ. Έχω δει να γίνονται εντελώς τρελά πράγματα. Δεν βλέπω κάποιον προφανή λόγο για τον οποίον ο Lewis θα ήθελε να φύγει από τη Mercedes. Προς το παρόν διαθέτουμε το καλύτερο μονοθέσιο, υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ μας και έχουμε βιώσει σημαντικές επιτυχίες. Μια τέτοια κίνηση δεν θα είχε λογική. Όμως σε κάθε λίμνη υπάρχει κι ένας μαύρος κύκνος» είπε ο 48άχρονος Αυστριακός.

Πηγή: Car & Driver

Pin It on Pinterest

Shares
Share This