Επιλογή Σελίδας



Του Νίκου Μποζιονέλου

Κόντρα στην… παραφιλολογία του «δεν τρέχει» τίποτε, το Digital TV Info έχει όχι μόνο το (αποκλειστικό) ρεπορτάζ για του τι συμβαίνει με τις διαπραγματεύσεις ΕΡΤ και Basket League αλλά και τι οδηγεί το φημολογούμενο «κλειδωμένο» deal σε… άγνωστα νερά.

Κατ’ αρχάς, μόλις σήμερα η ΚΑΕ Άρης ύψωσε… μπαϊράκι και αρνήθηκε να μπει στην «τρίτη ταχύτητα» της μοιρασιάς, λαμβάνοντας 175.000 ευρώ τη σεζόν.

  • Ο Παναθηναϊκός θα λάβει 1.150.000 ευρώ και η ΑΕΚ 700.000 ευρώ.
  • Στη δεύτερη ταχύτητα είναι οι Προμηθέας, Περιστέρι που θα πάρουν από 225.000 ευρώ.
  • Στην τρίτη… ταχύτητα  είναι οι έξι άλλες ομάδες πλην των δύο νεοφώτιστων (Ιωνικός και Χαρίλαος Τρικούπης θα λάβουν από 50.000 ευρώ) στους οποίους αντιστοιχεί το ποσό των 125.000 ευρώ.

Η ΚΑΕ Αρης αρνείται λοιπόν το ποσό. Θέλει παραπάνω. Ένα το κρατούμενο.

Δεύτερον, από την ΕΡΤ έχει γίνει γνωστό ότι θέλει μεν το μπάσκετ φέτος αλλά όχι με μεγάλη προκαταβολή συμβολαίου και οι ΚΑΕ, στο σύνολό τους, ζητούν την πληρωμή των 3.442.000 ευρώ ως και τα τέλη Δεκεμβρίου του 2020! Λύση στο εν λόγω θέμα ίσως δοθεί με κυβερνητική παρέμβαση καθώς συγκεκριμένοι υπουργοί έχουν ενημερώσει ότι γίνεται να καλυφθεί το ζήτημα από τον κρατικό προϋπολογισμό!

Προσοχή. Όχι να πληρώσει η ΕΡΤ τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Basket League αλλά το υπουργείο Οικονομικών! Καταλαβαίνετε για τι σκάνδαλο μιλάμε, αν όντως γίνει αυτό, έτσι;

Πηγή: Digital TV Info

Pin It on Pinterest

Shares
Share This