Επιλογή Σελίδας

Του Σταύρου Σουντουλίδη

Ο Δημήτρης Γιαννούλης παραμένει το πιο «καυτό» όνομα του ΠΑΟΚ στο μεταγραφικό παζάρι που ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες. Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός έφτασε πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και την Αταλάντα, αλλά η υπόθεση παραμονές των αγώνων με την Κρασνοντάρ μπήκε στο συρτάρι.

Ο ΠΑΟΚ προσέγγισε την πλευρά του Γιαννούλη και τον έπεισε για τον σπουδαίο και κομβικό ρόλο που έχει στη νέα ομάδα που χτίζεται αυτό το διάστημα. Ο Όλαφ Ρέμπε έκανε πολλές συζητήσεις με τον 25χρονο αμυντικό, ενώ και ο Αμπέλ Φερέιρα του εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του σε τετ α τετ που είχε το προηγούμενο διάστημα,

Από την περσινή χρονιά, αλλά και φέτος μετά τα πρώτα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, όλοι έχουν αντιληφθεί το πόσο σημαντική είναι η παρουσία του Γιαννούλη στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, με τον ίδιο να συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις.

Το προηγούμενο διάστημα έγιναν κάποιες συζητήσεις για αναπροσαρμογή των όρων που υπάρχουν στο συμβόλαιο του Κατερινιώτη ποδοσφαιριστή, ένα θέμα που ενδεχομένως να απασχολήσει στο προσεχές διάστημα εκ νέου τη διοίκηση και τον Ρέμπε.

Οι «ασπρόμαυροι», πάντως, φαίνεται να έχουν καταλήξει στην απόφαση να μην συζητάνε το ενδεχόμενο παραχώρησης του Γιαννούλη με ποσά που απέχουν πολύ από τη ρήτρα του (10.000.000), κάτι που μπορεί να αλλάξει στην περίπτωση που υπογραφεί η αναπροσαρμογή του συμβολαίου το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022.

Πηγή: Gazzetta

Pin It on Pinterest

Shares
Share This