Επιλογή Σελίδας



Το Μουτζέλο την… πάτησε, καθώς τα 2.880 εισιτήρια που πουλήθηκαν για καθεμία από τις τρεις ημέρες του αγώνα της Τοσκάνης κόστιζαν υπερβολικά πολλά χρήματα, με συνέπεια την τελευταία στιγμή οι διοργανωτές να μειώσουν τις τιμές ούτως ώστε να πουληθούν τα ομολογουμένως λιγοστά «μαγικά χαρτάκια».

Οι διοργανωτές του αγώνα της Εμίλια Ρομάνια, όμως, κινούνται σε διαφορετική λογική. Έτσι μπορεί κανείς να αγοράσει εισιτήριο για τις ελεύθερες δοκιμές και τις κατατακτήριες του Σαββάτου, πληρώνοντας μόλις 64 ευρώ κατ’ άτομο! Θυμίζουμε πως πρόκειται για διήμερο κι όχι τριήμερο αγώνα.

Για τον αγώνα της 1ης Νοεμβρίου οι τιμές ξεκινούν από 200 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα 550 ευρώ στις τρεις εξέδρες που βρίσκονται ακριβώς στο σημείο του grid, εκ των οποίων οι δύο «Α» και «Μ» είναι σκεπαστές, ενώ η «Ι» δεν έχει στέγαστρο.

«Η λογική μας είναι τα εισιτήριά μας να μην κοστίζουν περισσότερο απ’ όσο κόστιζαν αυτά της Μόντσα κατά το παρελθόν» τόνισε ο διευθυντής της πίστας της Ίμολα, Uberto Selvatico Estense.

Προκειμένου, μάλιστα, να τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, οι 13.000 θεατές κάθε ημέρες θα χωρίζονται σε «ομάδες» των 1.000 ατόμων. Κάθε ομάδα θα έχει δικό της χώρο στάθμευσης, σε μια προσπάθεια να υπάρξει καλύτερες έλεγχος των θεατών.

Πηγή: Car & Driver

Pin It on Pinterest

Shares
Share This