Επιλογή Σελίδας

Την απόκτηση του Στέλιου Νίκου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Δία Δίου, έκανε γνωστή, μέσω σχετικής ανακοίνωσης ο Όλυμπος Βροντούς.

Η ανακοίνωση:

“Η διοίκηση του Ολύμπου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, την απόκτηση του Στέλιου Νίκου, από την ομάδα του Δία Δίου! Πρόκειται για τη μεγαλύτερη μεταγραφή της ομάδας μας, καθώς ο Στέλιος έχει δεκαετή καριέρα στη Β’ και Γ’ εθνική κατηγορία της χώρας μας.

Αποτελεί έναν από τους ποιοτικότερους και πιο έμπειρους αμυντικούς του Πιερικού ποδοσφαίρου. Με περισσότερες από 200 συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες με τις ομάδες: Βατανιακός, Πιερικός, Ζάκυνθος, Νέστωρ Χρυσούπολης, Επισκοπή Ρεθύμνου & Δία Δίου, έρχεται να προσδώσει στην ομάδα μας χαρακτηριστικά επαγγελματισμού και πρωταθλητισμού!

Διακρίνεται για το τεχνικό του παιχνίδι και την τρομερή του ποιότητα, παρά την θέση του ως κεντρικός αμυντικός,με μεγάλη ικανότητα στη δημιουργία παιχνιδιού από τη ζώνη άμυνας καθώς και για τις ηγετικές του δυνατότητες στον αμυντικό τομέα και την καθοδήγηση των συμπαικτών του μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Σύσσωμος ο σύλλογος μας είναι ενθουσιασμένος με τη μεταγραφή και ευχόμαστε στο νέο μας ποδοσφαιριστή, μια υγιή αγωνιστική χρονιά με πολλές νίκες και την άνοδο στη Β’ κατηγορία της ΕΠΣ”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This