Επιλογή Σελίδας

Πετυχαίνοντας δύο γκολ στο β’ μέρος, ο Πιερικός επικράτησε στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης με 2-0 του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου, σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας των δύο ομάδων εν όψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων αμφότερων.

Το σκορ για την ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου άνοιξε ο Κυβελίδης στο 46′ με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Γκατσολάρι στο 55′ ο οποίος μέσ από την περιοχή και δεξιά, με “λόμπα”, πλάσαρε τον εξερχόμενο τερματοφύλακα.

Μετά το 2-0 οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να σκοράρουν καθώς κέρδισαν πέναλτι αλλά ο Παπατολίκας απέκρουσε πέναλτι του Κατσάρα.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Γιαμούζης.


Πιερικός (Σάκης Παπαβασιλείου):
Καραγκιολίδης, Τοπαλίδης, Αποστολόπουλος, Γιαλαμίδης, Χαρτσιάς, Μακρής, Κριεμάντι, Ίτσιος, Δεμηρτζόγλου, Μπενίσκος, Μηλιώτης.
Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Παπατολίκας, Τακίδης, Κανταρτζής, Μπουζούκης, Μαυρίδης, Ιντζόγλου, Ζούρκος, Γκατσολάρι, Καμερουνέζος (υπό δοκιμή), Χαντζάρας, Κυβελίδης.
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Λεωνίδας Μπίλης): Α. Καλαϊτζίδης, Καρτσαμπάς, Χατζηδίμπας, Μυστρίδης, Τουλκερίδης, Π. Γιαζιτζόγλου, Δαλαμήτρας, Ν. Καλαϊτζίδης, Μότσιας, Λ. Κόλα, Κατσάρας.
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Χριστοδουλής, Μελικιάν, Φ. Κόλα, Τσενικλής, Σ. Γιαζιτζόγλου, Ρίζος, Κουζώνης, Σταλίκας, Γαρυφαλλόπουλος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This