Επιλογή Σελίδας

Θετική ήταν η εικόνα του Δία Δίου στο εκτός έδρας φιλικό εναντίον του Αγροτικού Αστέρα, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1, μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Το γκολ για τον Δία πέτυχε ο Παναγιωτίδης στο 22′ ενώ οι Θεσσαλονικείς ισοφάρισαν στο 30′ με τον Κατσιάκη.

Στο 22′ μετά από πάσα του Δερμίση στον Παναγιωτίδη, αυτός άλλαξε γρήγορα για τον Μητράκα που μπήκε στην περιοχή από αριστερά και ανατράπηκε από τον Ουρδούδη. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Παναγιωτίδης που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 0-1, παρά την προσπάθεια του Ψωμιάδη που βρήκε τη μπάλα.

Η “απάντηση” για τον Αγροτικό Αστέρα ήρθε στο 30′ όταν ο Κατσιάκης πετάχτηκε στην πλάτη των αμυντικών του Δία, εκμεταλλευόμενος πάσα από συμπαίκτη του και πλάσαρε τον Μπαμπαΐτη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αγροτικός Αστέρας (Μάκης Κατσαβάκης): Ψωμιάδης, Ουρδούδης, Καραγιάννης, Πολυζάς, Μιλκούδης, Κουκουλέκης, Αβραμίδης, Προβατίδης, Ματζίρης, Αποστολίδης, Κατσιάκης.
Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν ακόμη και οι Πορτοκαλάς, Ίννος, Σαλπιγγίδης.

Δίας Δίου (Παναγιώτης Παρασίδης): Μπαμπαΐτης, Ευαγγελόπουλος, Δερμίσης, Λαζαρίδης, Λιόλιος, Παγωνίδης, Γεωργαντάς, Φυτόπουλος, Δημηνάς, Παναγιωτίδης, Μητράκας.
Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι Σοφιανίδης, Παμλίδης, Τσιλεγκερίδης, Αδαμόπουλος, Καραμανώλας, Γκαράτζιας, Παντζιάλας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This