Επιλογή Σελίδας

advertisement_rain Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ θα είναι από…του χρόνου ο Λάζαρος Λάμπρου! Ο Κατερινιώτης επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στο “δικέφαλο του Βορρά” μιας και οι “ασπρόμαυροι” συμφώνησαν με τον Ηρακλή για την παραχώρησή του, έναντι 300 χιλιάδων ευρώ. Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται την Δευτέρα 2 Ιανουαρίου.

Ο νεαρός άσος, αφού δεν τα βρήκε με τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι για την παραμονή του στο “τριφύλλι”, έμεινε ελεύθερος και συμφώνησε με τους “κυανόλευκους” αγωνιζόμενος σε 13 αγώνες, ενώ πέτυχε και ένα γκολ. Ωστόσο η οικονομική δυσπραγία στη θεσσαλονικιώτικη ομάδα είχε ως αποτέλεσμα το ντιλ ανάμεσα σε Παπαθανασάκη και Σαββίδη.

Οι προσδοκίες από τον Λάμπρου είναι μεγάλες, μιας και τα δείγματά του τόσο κατά την παρουσία του στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού (όπου εντάχθηκε το 2011 σε ηλικία δεκατριών ετών, προερχόμενος από την ΑΕ Ποντίων) όσο και από την θητεία του στα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα είναι εντυπωσιακά, αποτελώντας ένα από τα επόμενα “big things” του ελληνικού ποδοσφαίρου.

advertisement_trellopoulos

Pin It on Pinterest

Shares
Share This