Επιλογή Σελίδας

Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας πέτυχε η ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνη που κέρδισε με 3-0 στο “Θεόδωρος Παπαδόπουλος” την τυπικά γηπεδούχο Ακαδημία Κατερίνης 2006, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Έτσι, η ομάδα του Δημήτρη Παπαγιαννούλη είναι μια από τις πέντε ομάδες που έκαναν το “δύο στα δύο” ενώ η Ακαδημία Κατερίνης παρέμεινε χωρίς βαθμό.

Η νίκη ήλθε δίκαια για τους Ποντίους που προηγήθηκαν πολύ νωρίς, στο 4′, με γκολ του Α. Κατσιούλη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα και με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1.

Στο 32′ ο Αδαμόπουλος μετά από ωραία ενέργεια και επέλασή του από δεξιά “έσπασε” τη μπάλα προς την εστία και ο Κατσιούλης δε δυσκολεύτηκε με την στείλει στα δίχτυα, κάνοντας το 0-2.

Τη νίκη των τυπικά φιλοξενούμενων “σφράγισε” στο 39′ ο Ξυδούς ο οποίος κυνήγησε μια μπαλιά, διεκδίκησε και κέρδισε την κατοχή από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και από το ύψος της μικρής περιοχής “έγραψε” με πλασέ το 0-3.

Στο β’ μέρος ο ρυθμός έπεσε, με το 0-3 να μην αλλάζει μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πολυχρόνης με βοηβούς τον Μαυρογιώργη και τη Β. Τσικλητάρη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ακαδημία Κατερίνης 2006: Κυπαρισσόπουλος, Ζαχούλης, Παραδείσης (46′ Σεριακίδης), Χειριανίδης, Ελενίδης, Νομικός, Ναζλίδης (46′ Α. Βαρυτιμίδης), Φωτιάδης (65′ Σαββίδης), Πάγια (81′ Τ. Βαρυτιμίδης), Δελησαββίδης, Παπαγεωργίου (65′ Καστανάρας).
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012: Βαβατσιούλας, Κυλώνης, Τουλίκας, Δεληγιαννίδης (75′ Βαμβακάκης), Σταθακόπουλος, Γεμενετζίδης, Κατσιούλης (86′ Μυρωτής), Σιδηρόπουλος (65′ Καραφυλλίδης), Ρίζος (86′ Κουλλόλι), Αδαμόπουλος, Ξυδούς (65′ Νικολάκι).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This