Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη Κοκκινοπλιτών και την Αναγέννηση Κολινδρού, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Σε ένα παιχνίδι – διαφήμιση του ποδοσφαίρου, οι φιλοξενούμενοι δε μπόρεσαν να ζευγαρώσουν τις νίκες τους φτάνοντας τους τέσσερις βαθμούς που τους φέρνουν στην 6η θέση της βαθμολογίας ενώ για τον Άρη αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός στο πρωτάθλημα που τον φέρνει στην 9η θέση του πίνακα.

Στο 35′ ο Κίτσας σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 38′ οι γηπεδούχοι “ισοφάρισαν” τις χαμένες ευκαιρίες με τον Ν’ Ντιαγιέ να σουτάρει άουτ ενώ βρισκόταν τετ α τετ με τον Τόλιο.

Οι Κολινδρινοί προηγήθηκαν 0-1 στο 77′ με αυτογκόλ του Παππά.

Στο 85′ ο Μπαλαούρας με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, μετά από σέντρα του Μυστρίδη, έκανε το 1-1.

Τα “τσακάλια” έχασαν μεγάλη ευκαιρία να φύγουν με το “τρίποντο” στις καθυστερήσεις όταν ο Κίτσας έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Καρασκόρδας απέκρουσε εντυπωσιακά, κρατώντας το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βρέσκας με βοηβούς τους Βρούζο και Κυριακού.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Άρης Κοκκινοπλιτών: Καρασκόρδας, Μπαλαούρας, Λαράκου, Σκέντος, Παππάς, Μήτρας (46′ Μπιτσάνης), Σκαμπαρδώνης (77′ Μάλα), Παπαγιαννόπουλος (57′ Ζιάκας), Ν’ Ντιαγιέ, Μυστρίδης, Χρυσόπουλος.
Αναγέννηση Κολινδρού: Τόλιος, Βουδούρης, Βασιλείου (77′ Παντερμαλής), Κοσμίδης, Τόζογλου, Μπουρανής, Κίτσας, Λαδάς, Πρασσάς, Πατατούκας (70′ Χνούδας), Ματζουράκης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This