Επιλογή Σελίδας

Χάρη σε δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά ο Βατανιακός πέρασε από τον Σβορώνου επικρατώντας του ΓΑΣ με 2-0, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Οι Βατανιώτες με το “τρίποντο” αυτό έφτασαν τους 6 βαθμούς στο πρωτάθλημα, παραμένοντας στην κορυφή, ενώ η ομάδα του Σβορώνου δεν έχει ακόμη βαθμό.

Το 0-1 έγινε στο 16 με σουτ του Σταύρε.

Στο 17′ ο Καπετάνος διαμόρφωσε το τελικό 0-2 με σουτ.

Οι γηπεδούχοι, από την πλευρά τους, είχαν κλασικές ευκαιρίες να παραβιάσουν την εστία του Κούζα στο α’ μέρος, χωρίς όμως να κατορθώσουν να σκοράρουν.

Ο Βατανιακός από το 61′ και μέχρι το τέλος της συνάντησης αγωνίστηκε με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς ο Λαζαρίδης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Διακουμάκος με βοηθούς τους Πλούσκα και Βασιλειάδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΓΑΣ Σβορώνου: Σακελλαρίδης, Χ. Βούλγαρης (90′ Αλσέλα), Χατζηθεοδωρίδης, Ν. Βούλγαρης, Νταντίνης, Ζώβληκας, Μπέλμπας (46′ Ντρελαλάι), Γκατζούνης (74′ Ευαγγελόπουλος), Δελαβερίδης, Β. Καμπερίδης (74′ Τζήκας), Χ. Καμπερίδης.
Βατανιακός: Κούζας, Ποτουρίδης, Τσιάμης, Κραγιόπουλος, Κολαξίδης, Τσαγκαράκης (65′ Τσικαδέρης – 78′ Πολυχρονιάδης), Μακράκης (65′ Γκούτζας), Λαζαρίδης, Σταύρε, Καπετάνος (85′ Λάιος), Σαμανίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This