Επιλογή Σελίδας

Ιστορία έγραψε ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου ο οποίος με γκολ των Ν. Καλαϊτζίδη, Λ. Κόλα και Π. Γιαζιτζόγλου κέρδισε με 3-0 την Κοζάνη εκτός έδρας, πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη στη Γ’ Εθνική, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου.

Η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έφυγε δίκαια με το “τρίποντο” από το ΔΑΚ Κοζάνης, ξεκινώντας με ιδανικό τρόπο το “ταξίδι” στη Γ’ Εθνική.

Το 0-1 έκανε στο 18′ ο Ν. Καλαϊτζίδης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά, παίρνοντας το “ριμπάουντ” μετά από κοντινό σουτ του Γαρυφαλλόπουλου που απέκρουσε με τις γροθιές ο Γκόγκος. 

Στο 31′ μετά από σέντρα του Τσώτσου από δεξιά, ο Δούμας έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 45+ ο Συράκος μετά από σέντρα του Μωυσιάδη έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Καλαίτζίδη.

Στο 47′ ο Λ. Κόλα έδωσε “αέρα” δύο γκολ στον Εθνικό, κάνοντας το 0-2, εκμεταλλευόμενος την κάθετη πάσα του Τουλκερίδη που τον έβγαλε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. 

Στο 64′ ο Π. Γιαζιτζόγλου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 0-3. Το πέναλτι καταλογίστηκε σε ανατροπή του Γαρυφαλλόπουλου από τον Σεκκουλίδη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αντωνίου με βοηθούς τους Νίκζα και Δεδικούση (ΕΠΣ Λάρισας).

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΦΣ Κοζάνη: Γκόγκος, Τσώτσος (55′ Βούρτης), Μωυσιάδης, Σεκκουλίδης (66′ Μάγγος), Τρομπούκης, Μαντώς, Χατζηνίκου (66′ Δινοβίτσης), Μανακίτσας, Συράκος (81′ Χατζηζήσης), Τσαγκαλίδης, Δούμας (55′ Σβίρος)
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου: Απ. Καλαϊτζίδης, Καρτσαμπάς, Π. Γιαζιτζόγλου, Χατζηδίμπας, Τουλκερίδης, Μυστρίδης, Ν. Καλαϊτζίδης (75′ Μαργαρίτης), Δαλαμήτρας, Γαρυφαλλόπουλος, Λ. Κόλα (80′ Σ. Γιαζιτζόγλου), Κοτσιαρίδης (60′ Κατσάρας).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This