Επιλογή Σελίδας

«Με το δεξί» μπήκε στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής η Αναγέννηση Καρδίτσας καθώς επικράτησε με σκορ 2-0 της Φήκης.

Οι «κιτρινόμαυροι» όντας σοβαροί και χωρίς να υποτιμήσουν τον αντίπαλο απέφυγαν τις «κακοτοπιές» της πρεμιέρας και ξεκίνησαν με ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις τους στον 3ο όμιλο της Γ΄Εθνικής.

Τα γκολ των “κιτρινόμαυρων” πέτυχαν οι Τζέκος και Μπιτέλης στο 6ο και 20ο λεπτό αντίστοιχα.

Η Αναγέννηση μπήκε αποφασισμένη να μην αφήσει περιθώρια στη Φήκη και έψαξε το γρήγορο γκολ. Κάτι που τελικά κατάφερε στην πρώτη της καλή στιγμή στο ματς.

Στο 6ο λεπτό ο Λώττας εκτέλεσε το φάουλ και ο Τζέκος με όμορφη κεφαλιά νίκησε τον Ράπτη για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν χωρίς όμως να απειλήσουν ιδιαίτερα. Ένα γύρισμα του Γκαντιά, μπλόκαρε σταθερά την μπάλα.

Νέα καλή στιγμή για την Αναγέννηση με τον Λώττα να εκτελεί και τον Ξέρρα να πιάνει την κεφαλιά, όμως ο Ράπτης ήταν εκεί που έπρεπε και μπλόκαρε.

Η ΑΣΑ έφτασε και σε δεύτερο τέρμα στο 20ο λεπτό. Ο Λώττας έκανε την κάθετη προς τον Μπιτέλη και εκείνος πλάσαρε τον Ράπτη για το 2-0.

Η τελευταία αξιόλογη φάση στο πρώτο ημίχρονο ήρθε στο 40ο λεπτό με τον Ξέρρα να κάνει εξαιρετική ατομική ενέργεια και να κόβεται με σκληρό φάουλ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λώττας που προσπάθησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ να «αιφνιδιάσει» τον Ράπτη, όμως ο τερματοφύλακας της Φήκης έδιωξε σε κόρνερ.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την Αναγέννηση να έχει τον πλήρη έλεγχο, να έχει φτάσει σε δύο γρήγορα γκολ και να ελέγχει απόλυτα την αναμέτρηση. Από την πλευρά της η Φήκη δεν αν και αμυντικά ήταν καλή, δεν μπορούσε να δημιουργήσει κινδύνους στην εστία του Τσάμη.

Στην επανάληψη ο Τζέκος έφτασε μια ανάσα από το να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Μετά από σέντρα του Κουτρομάνου, ο έμπειρος στράικερ έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Ράπτης απομάκρυνε εντυπωσιακά.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε η φάση που συζητήθηκε όσο καμία άλλη στην αναμέτρηση. Ο Μπιτέλης διεκδίκησε την μπάλα με τον Καλαμάρα και ο κ.Τασιόπουλος εκτός από φάουλ έδωσε και στον παίκτη της Αναγέννησης κόκκινη κάρτα. Οι διαμαρτυρίες ήταν έντονες και μάλιστα την κάρτα είδε και ο προπονητής της ΑΣΑ, Μιχάλης Ζιώγας.

Όπως ήταν λογικό η αποβολή άλλαξε τα πλάνα των «κιτρινόμαυρων» και η Φήκη «πήρε μέτρα» στο γήπεδο. Πρώτη καλή στιγμή των γηπεδούχων στο 58΄, όταν ο Διβανές σούταρε, όμως ο Νίκιτς έβαλε την κόντρα και παραχώρησε κόρνερ.

Η Αναγέννηση έχασε δύο ακόμα καλές ευκαιρίες για να «κλειδώσει» οριστικά το τρίποντο, όμως αρχικά η κεφαλιά του Ξέρρα και έπειτα το σουτ του Θεολόγη, κατέληξαν άουτ.

Μέχρι το τελικό σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι και η ΑΣΑ κάνοντας τα απολύτως απαραίτητα, δείχνοντας παράλληλα και την απαραίτητη σοβαρότητα, πήρε εύκολα τους τρεις βαθμούς της νίκης και στρέφει την προσοχή της στο ματς με την Ελασσόνα.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Ζιώγας): Τσάμης, Μπακρατσάς (88′ Κοντογεώργος), Νίκιτς, Αρχοντής, Κουτρομάνος, Θεολόγης, Μπιτέλης, Ξέρρας (78′ Εκίζογλου), Τζέκος (60′ Γκουγκούδης), Λώττας (89′ Τσιρογιάννης), Χασομέρης.

ΠΟ Φήκης (Ρούσσας): Ράπτης, Γιαννούλας, Γκαντιάς, Δρόσος, Κατσαντώνης, Καλαμάρας, Μπέτσας (56′ Μαντζώρος), Μωραΐτης, Ιωάννου, Διβανές, Νικλητσιώτης.

Πηγή: Καρδίτσα Press

Pin It on Pinterest

Shares
Share This