Επιλογή Σελίδας

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης επικράτησε εντός έδρας με 2-1 του Ερμή Αμυνταίου και ξεκίνησε με το δεξί της υποχρεώσεις του τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Χωρίς την παρουσία κόσμου, λόγω των υγειονομικών μέτρων, οι ποδοσφαιριστές τους Νίκου Φώλλα έδωσαν στο γήπεδο τον καλύτερο τους εαυτό, ξεπέρασαν το άγχος της πρεμιέρας και ξεκίνησαν το πρωτάθλημα, με μια σημαντική νίκη.

Η ομάδα της Τσαριτσάνης προηγήθηκε 1-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κοντοθανάση στο 22’ (σε ανατροπή του Ντάλλα), που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε μ ένα πολύ καλό σουτ του Χατζή στο 47’ το οποίο έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κοφίδη και δέκα λεπτά αργότερα ο Μουλτσιάς θα σουτάρει από πλάγια θέση με τον τερματοφύλακα του Αμυνταίου να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 59’ οι φιλοξενούμενοι θα ισοφαρίσουν με το Ρωμαίο που με κεφαλιά θα νικήσει το Νούσια κάνοντας το 1-1.

Και ενώ πλησιάζαμε στο τέλος του παιχνιδιού, η ομάδα της Τσαριτσάνης θα κερδίσει δεύτερο πέναλτι, σε ανατροπή του Ποτού, και το εκτέλεσε εύστοχα ο Μουλτσιάς κάνοντας το 2-1 στο 87’.

Στο 90+5 Σουτ η ομάδα της Τσαριτσάνης θα μπορούσε να κάνει τρία τα τέρματα της αλλά το πολύ καλό σουτ του Κωνσταντινίδη έδιωξε σε κόρνερ ο Κοφίδης με το 2-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Πολλά τα παράπονα των φιλοξενουμένων μετά το τέλος του παιχνιδιού, για τα δύο πέναλτι που δόθηκαν σε βάρος τους.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Νίκος Φώλλας): Νούσιας, Γκατζιούρας, Ντούφας, Ζαφιρείου, Ντελής, Πάτσης (69’ Μιφτάρι), Ντάλλας, Χατζής, Μουλτσίας Χ.Γ., Κοντοθανάσης (90+2 Κωνσταντινίδης), Λαβαντσιώτης (65’ Ποτός).

Ερμής Αμυνταίου (Παντελής Τσιλεμάνης): Κοφίδης, Μυλωνάς, Καγιαλίδης (57’ Δούμτσης), Κιεσίδης, Ρωοίδης, Γιορετζίδης, Γιώσης (88’ Στόικος), Μπάτμας, Ακριτίδης (90+3 Δημητριάδης), Λίτσιος, Ρωμαίος.

Πηγή: Ράδιο Ελασσόνα 88,4

Pin It on Pinterest

Shares
Share This