Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο, 1-1, ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου και τον Εθνικό Νέας Τραπεζούντας, για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για την ομάδα του Λόφου ενώ ο Εθνικός πήρε τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ νωρίς και συγκεκριμένα στο 6′ όταν ο Σάββας έκανε το γύρισμα και ο Μέλλιος με πλασέ “έγραψε” το 1-0.

Η ομάδα της Νεάς Τραπεζούντας ισοφάρισε σε 1-1 με πλασέ του Διαμαντόπουλου στο 20′.

Στο 36′ ο Πανωλής εκτέλεσε φάουλ με τη μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 58′ ο Γκίνας αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν κατόρθωσαν να εκμεταλλευτούν την αριθμητική τους υπεροχή και το τελικό 1-1 “σφράγισε” τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αν. Ασλανίδης με βοηθούς την Πατρή και τον Χαλκίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου: Α. Μπαλαούρας, Ε. Μπαλαούρας, Κ. Μπαλαούρας, Γκίνας, Ίτσιος (30′ λ.τ. Ιντρίζι), Σάββας, Δ. Μπαλαούρας (78′ Ζήσης), Κουμαντζιάς, Ζάχος, Πανωλής, Μέλλιος (17′ λ.τ. Ζησόπουλος).
Εθνικός Νέας Τραπεζούντας: Μαντζώλης, Φακίτσας, Λυκίδης (65′ Καραμπουλάκης), Κόλτσης (20′ λ.τ. Τερζίδης – 75′ Δημητρίου), Διαμαντόπουλος, Ζανέτας, Βελώνης, Κουσουρής, Εφραιμίδης, Μάνης, Παρμακτσίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This