Επιλογή Σελίδας

Του Χρήστου Γκατζούλη

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ματς της πρεμιέρας στο Μακρυχώρι για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Την Κυριακή (11/10) Αετός Μακρυχωρίου και Ηρακλής Λάρισας απέσπασαν από έναν βαθμό στο τελικό 0-0.

Το παιχνίδι ήταν δυνατό με τους παίκτες των δύο ομάδων να έχουν όρεξη για μπάλα και πολύ πάθος. Οι φιλοξενούμενοι αν και έπαιξαν από το 56’ με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Χατζηλιάδης στάθηκαν όρθιοι, παίζοντας πολύ καλά στην επανάληψη και στο φινάλε του ματς θα μπορούσαν να είχαν «κλέψει» τη νίκη σε φάσεις που τους παρουσιάστηκαν. Παλικαρίσιος βαθμός για τον Ηρακλή που θα βοηθήσει ενόψει της συνέχειας.

Από την άλλη ο Αετός παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός στο πρώτο 45λεπτο, έχασε ευκαιρίες όμως δεν ήταν αποτελεσματικός και είχε απέναντί του έναν εξαιρετικό Γαλάνη που ήταν συγκινητικός και έναν Παπαγιάννη που όταν χρειάστηκε «κατέβασε ρολά».

Στο πρώτο μέρος ο Αετός με τον «αέρα» του γηπεδούχου μπήκε δυναμικά και κράτησε αρκετή ώρα την μπάλα στα πόδια του. Ενώ έφτασε με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή δεν είχε το «καθαρό» μυαλό να τελειώσει φάσεις…

Στην επανάληψη ο Ηρακλής Λάρισας ανέβασε στροφές αν και έπαιξε με δέκα παίκτες, ενώ είχε σε εξαιρετική ημέρα τον Λευτέρη Μπάμη που ήταν πραγματικά παντού. Βοήθησε σημαντικά και η είσοδος του νεαρού Καμπέρη στο χώρο της μεσαίας γραμμής για τον Ηρακλή.

Να τονίσουμε πως στο 33’ αποβλήθηκε μέσα σε τρία δευτερόλεπτα ο προπονητής του Ηρακλή Λάρισας Χρήστος Χατζηλιάδης γιατί διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή του ματς για μία φάση που δεν δόθηκε φάουλ. Η αλήθεια είναι πως με πολύ μεγάλη ευκολία ο ρέφερι του αγώνα έδωσε την κόκκινη κάρτα και ιδιαίτερα σε έναν προπονητή που μέχρι τότε δεν είχε διαμαρτυρηθεί (δεν έγινε καμία σύσταση πριν την πρώτη κίτρινη…).

Στο 3’ κεφαλιά του Κουμπύρα πέρασε άουτ, στο 16’ κεφαλιά του Κολοβού και αυτή δεν βρήκε στόχο. Στο 19’ γύρισμα του Σιάτρα, ο Μάντζαρης από κοντά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 27’ ύστερα από σέντρα, ο Ζησούλης δεν πρόλαβε να κάνει το σουτ. Στο 47’ ο Ναρίνογλου έκανε πολύ ωραία ατομική ενέργεια η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 75’ ακυρώθηκε γκολ του Κακαβίτση με κεφαλιά για οφσάιντ. Οκτώ λεπτά μετά σουτ από μακριά του Κατσαμάγκα, έδιωξε ο Παπαγιάννης. Ένα λεπτό μετά πολύ καλή κεφαλιά του Μπάμη πέρασε άουτ. Στο 81’ σουτ του Μουξιού από μακριά άουτ.

Στο 94’ σουτ του Καμπέρη στα χέρια του τερματοφύλακα και τελευταία φάση του αγώνα στην αντεπίθεση ο Ηρακλής με τον Γκιουρσάνη να μην προλαβαίνει την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή να «τσιμπήσει» τη μπάλα με τον Μισιρλή να μπλοκάρει σωτήρια.

Αετός Μακρυχωρίου (Κ. Κατσάρας-Λ. Τέας): Μισιρλής, Γκαμπέτας, Δραγατσίκης (57΄Μπάρδας), Σιάτρας, Κουμπούρας, Ζησούλης (57΄Σπανός), Κολοβός (69΄Μουξιός), Αλεξανδρής, Κατσαμάγκας, Μάντζαρης, Λεσάι (80΄ Γαγάρας).

Ηρακλής Λάρισας (Χ. Χατζηλιάδης – Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Γαλάνης, Τάρτας, Χατζηλιάδης, Στοΐνοβιτς Χ., Ναρίνογλου (85΄Στοϊνοβιτς Λ.), Χατζόπουλος (46΄Καμπέρης), Μπάμης, Γκιουρσάνης, Ζαφειρίου (88΄Μπαλαμώτης), Κακαβίτσης (89΄Φώτος).

Διαιτητική τριπλέτα: Καλατζής, Αναστασίου, Σάκκας (Θεσσαλίας).

Πηγή: Athletic Λάρισα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This