Επιλογή Σελίδας

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας κατέκτησε η Πίνδος Άνω Αγιάννη που επικράτησε με 2-0 του Νέου Παμβριακού, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Η Πίνδος με τρεις βαθμούς ανέβηκε στην 4η θέση, στην οποία ισοβαθμεί με Όλυμπο Αγίου Σπυρίδωνα, Εθνικό Κατερίνης, Ελπίδα Ανδρομάχης και Απόλλωνα Λιτοχώρου ενώ ο Νέος Παμβριακός έμεινε στον έναν βαθμό και την προτελευταία θέση.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν δίκαια στην κατάκτηση του “τριπόντου”, ανοίγοντας το σκορ στο 52′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιαννή.

Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 80′ όταν ο Γιαννής εκτέλεσε κόρνερ και ο Λεσάι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κουτζιαμπασόπουλου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ντασιόπουλος με βοηθούς τους Κουκουβίτη και Αδαμόπουλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πίνδος Άνω Αγιάννη: Μυρωτής, Παπαργυρίου, Σ. Κακκάρας, Τσιβαλίδης, Μπλιώνας, Αμπατζίδης (81′ Σύρπης), Καραθάνος (68′ Α. Κακκάρας), Παπαγεωργίου, Μαντζαρίδης, Γιαννής (90′ Χαλκίδης), Λεσάι.
Νέος Παμβριακός: Κουτζιαμπασόπουλος, Σιάσιος (63′ Αποστολόπουλος), Βαϊνάς, Καραμέλιος, Βαρμάζης (90′ Τάκος), Χασιάκης, Τσάτσος, Στραβογιάννης, Δ. Τσάτσος, Δαλάκας, Σιασιόπουλος (72′ Νικολαΐδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This