Επιλογή Σελίδας



Του Γιάννη Μάριου Παπαδόπουλου

Όλο και πιο πιθανή είναι η εξαγορά από την αυστριακή ομάδα των εγκαταστάσεων και της τεχνογνωσίας της Honda στην κατασκευή κινητήρων της Formula 1.

Κερδίζει πόντους μέρα; Με την ημέρα το σενάριο συνέχισης της συνεργασίας ανάμεσα στην Red Bull και τη Honda όσον αφορά στους κινητήρες της Formula 1, ακόμα και μετά την αποχώρηση της ιαπωνικής φίρμας στα τέλη του 2021.

Πώς θα γίνει αυτό; Μέσω της εξαγοράς τόσο των εγκαταστάσεων της Honda, όσο και της τεχνογνωσίας της εταιρίας στην κατασκευή κινητήρων της Formula 1, όπως ξεκαθάρισε ο Dr. Helmut Marko.

«Όλοι οι κατασκευαστές κινητήρων έχουν δικές τους ομάδες και εξελίσσουν τους κινητήρες με βάση τα σασί τους. Εάν εξελίσσουμε τον δικό μας κινητήρα με βάση της κατασκευή του σασί μας, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα» τόνισε ο Marko σε συνέντευξή του σε γερμανικό τηλεοπτικό σταθμό.

Προσέθεσε, δε, ότι «γι’ αυτό η λύση της Honda είναι η καλύτερη για εμάς. Ωστόσο διερευνούμε κι άλλες λύσεις. Σε κάθε περίπτωση, μια τέτοια λύση θα πρέπει να διασφαλίζει ότι θα παραμένουμε ανταγωνιστικοί. Ένας… γάμος υπό πίεση δεν αποτελεί λύση για εμάς».

Πηγή: Car & Driver

Pin It on Pinterest

Shares
Share This