Επιλογή Σελίδας



Bonjour!

Επιστροφή στα εγχώρια πρωταθλήματα και η Ligue 1 κάνει την επανεκκίνησή της στην 7η αγωνιστικής με δύο σημαντικές αναμετρήσεις. Πάμε να τις δούμε:

Dijon FCO – Stade Rennais FC     @ Stade Gaston-Gerard, Dijon

Σε δεινή βαθμολογική θέση η Dijon, μετρά μόλις έναν βαθμό στις έως τώρα πρώτες έξι αγωνιστικές. Δούλεψε αρκετά στη διακοπή για την επιστροφή στις επιτυχίες. Απέναντί της μια Rennes που εμπνέει εμπιστοσύνη, είναι πολύ σοβαρή και ιδιαίτερα φορμαρισμένη παρά το άσχημο «Χ» της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στη Reims. Φαβορί και με ποιότητα οι φιλοξενούμενοι, αν δεν έχουν το μυαλό τους στην πρεμιέρα του Champions League θα μπορέσουν να έχουν ένα εύκολο βράδυ. Επιλογή μας απ’ αυτό το ματς ο συνδυασμός της διπλής ευκαιρίας του Χ2 με το over 1.5.

Nimes Olympique – Paris Saint-Germain     @ Stade des Costieres, Nimes

Φιλί ζωής και σημάδια ανάκαμψης για τη Nimes η άκρως σημαντική εκτός έδρας νίκη (1-0) στο ντέρμπι του Νότου κόντρα στη Montpellier. Πολύ καλή εκτός έδρας για μία ακόμη αγωνιστική, όπως και στην έδρα της Lyon (0-0) πριν δύο αγωνιστικές. Δύσκολη αποστολή αυτή την αγωνιστική κόντρα σε μια Paris St.Germain που έχει βρει ρυθμό και προέρχεται από συντριπτική νίκη (6-1) εντός έδρας επί της Angers. Πήραν μπρος και οι Neymar, Mbappe που όμως είναι αμφίβολοι για αυτή την αναμέτρηση όπως και 10 ακόμη ποδοσφαιριστές της ομάδας εξαιτίας τιμωριών και τραυματισμών. Με δεδομένη την ποιότητα των δύο ομάδων αλλά και το rotation που θα ακολουθήσουν οι φιλοξενούμενοι, θα ακολουθήσουμε το under 3.5 σε αυτό το ματς.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J-7)
20:00 Dijon FCO – Stade Rennais FC X2 & Over 1.5 Goals (1.63) 1-1 FT
22:00 Nimes Olympique – Paris St.Germain Under 3.5 Goals (1.72) 0-4 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This