Επιλογή Σελίδας

To Κατερίνη Sport επέστρεψε δυναμικά το 2016, ανανεωμένο και σας ενημέρωσε με περισσότερα από τρεις χιλιάδες άρθρα τους τέσσερις πρώτους μήνες της επαναλειτουργίας του. Πάμε να δούμε ποια ήταν τα δέκα πιο δημοφιλή άρθρα μας για το 2016, όπως τα αναδείξατε εσείς με βάση τη επισκεψιμότητά τους.

10. Ενισχύεται ο Πιερικός
Ο Πιερικός ανακοινώνει την απόκτηση των Νίκου Μπαρούτα και Νίκου Λούγκου και το μαθαίνετε πρώτοι μέσα από το Κατερίνη Sport.

9. Διπρόσωπος ο Αρχέλαος στο φιλικό με την ΕΑ Λάρισας
Το πρώτο φιλικό για τις Γυναίκες του Αρχέλαου, και το Κατερίνη Sport είναι το μοναδικό μέσο που δίνει το παρόν στον αγώνα, όπως είναι και το μοναδικό μέσο που παρακαλουθεί τα αγωνίσματα της σάλας…

8. O Umberto Pisani στο Κατερίνη Sport
O Umberto Pisani μιλά αποκλειστικά στο Κατερίνη Sport και την Άννα Νούση για τις πρώτες του εντυπώσεις από την Κατερίνη και τον Πιερικό.

7. Ποδοσφαιριστής του Άρη Παλαιοχωρίου ο Εμμανουήλ Καραμανώλας
Ο Εμμανουήλ Καραμανώλας υπογράφει στον Άρη Παλαιοχωρίου λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από τον Πιερικό. Το μάθατε πρώτοι μέσα από το Κατερίνη Sport.

6. Πανέτοιμη η ανδρική ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου
Το Κατερίνη Sport παρουσιάζει το δυναμικό του Πιερικού Αρχέλαου για την σεζόν 2016/7 με το δικό του μοναδικό τρόπο

5. Παρουσίαση χορηγικής συμφωνίας τμήματος χάντμπολ Αρχέλαος Σαββίδης Team
Το τμήμα handball του Αρχέλαου ανακοινώνει την χορηγική του συμφωνία με την εταιρεία Σαββίδης Team. Φυσικά, το Κατερίνη Sport δίνει το παρόν, όπως βρίσκεται δίπλα στην ομάδα σε κάθε στιγμή.

4. Κώστας Τσιρογιάννης: Φέτος κοιτάμε ακόμα ψηλότερα
Η αποκάλυψη της φετινής Β’ Εθνικής και του Πιερικού Αρχέλαου, Κώστας Τσιρογιάννης, μιλάει αποκλειστικά στο Κατερίνη Sport και τον Νίκο Παναγιωτόπουλο, λίγες μέρες μετά την προώθησή του στην Ανδρική ομάδα.

3. Οι νικητές στο Τρέχω για την Κατερίνη 2016
Το Κατερίνη Sport δίνει το παρόν και σε αυτό το μεγάλο γεγονός της πόλης μας και σας κάνει γνωστούς πρώτο* τους νικητές του Τρέχω για την Κατερίνη 2016.

2. Παρελθόν ο Νίκος Θεοδοσιάδης από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας
Ο Νίκος Θεοδοσιάδης λύνει την συνεργασία του με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και ξεκινάει συζητήσεις με την ΑΕ Καραϊσκάκης, γεγονός που το δημοσίευσε πρώτο το Κατερίνη Sport.

1. Σάββας Καρυπίδης: Σκέφτομαι να σταματήσω!
Ο Σάββας Καρυπίδης μιλά αποκλειστικά στο Κατερίνη Sport και στον Νίκο Παναγιωτόπουλο, σε μία εν βαθεών συζήτηση και εκφράζει τις σκέψεις του για αποχώρηση από την ενεργό δράση.

* αφορά τις ιστοσελίδες

Pin It on Pinterest

Shares
Share This