Επιλογή Σελίδας



Buongiorno a tutti!!!
Ας δούμε αναλυτικά τις 5 σημερινές αναμετρήσεις:

Bologna – Sassuolo
Stadio Renato Dall’Ara
Αναμένεται ένα ισορροπημένο ματς, με τη Sassuolo να έχει ίσως ένα προβάδισμα καθώς έχει παρουσιάσει μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα και τη φετινή σεζόν μέχρι στιγμής αλλά και η Bologna σημείωσε 4 τέρματα απέναντι στην Parma. Σε ό,τι αφορά την προϊστορία τους, στα 5 πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,50.

Spezia – Fiorentina
Stadio Dino Manuzzi
Η Fiorentina είναι πιο έμπειρη ομάδα από τη Spezia, η οποία, ωστόσο, έχει παρουσιάσει θετικά δείγματα στο φετινό πρωτάθλημα. Η Fiorentina σκοράρει με μεγαλύτερη συνέπεια αλλά και η Spezia έχει σκοράρει σε 2 από τα 3 μέχρι στιγμής ματς της. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,80.

Torino – Cagliari
Stadio Olimpico di Torino
Πρόκειται για δύο ομάδες με ανάλογη πορεία μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, παρόλο που η Torino έχει ένα ματς λιγότερο. Σε 10 από τα 12 πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,74.

Udinese – Parma
Stadio Friuli Dacia Arena
H Udinese μέχρι στιγμής σε τρία ματς έχει υποστεί τρεις ήττες, σε αντίθεση με την Parma που επικράτησε έναντι της Verona. Parma η οποία έχει σημειώσει 4 νίκες στα 6 πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς. Νίκη της Parma σε απόδοση 4,82.

Roma – Benevento
Stadio Olimpico di Roma
Μπορεί η Roma να έχει το πάνω χέρι σε σχέση με τη Benevento, όμως η ομάδα του Inzaghi έχει ανέβει με φόρα στην κατηγορία και μάλιστα έχει σκοράρει και στα 3 φετινά της ματς. Σε 2 από τα 3 μέχρι στιγμής μεταξύ τους ματς έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,87.

Συνοπτικά:
Italy – Serie A (4a giornata)
13:30 Bologna – Sassuolo Goal/Goal (1,50) 3-4 FT
16:00 Spezia – Fiorentina Goal/Goal (1,80) 2-2 FT
16:00 Torino – Cagliari Goal/Goal (1.74) 2-3 FT
19:00 Udinese – Parma 2 (4,82) 3-2 FT
21:45 Roma – Benevento Goal/Goal(1,87) 5-2 FT

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!!!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This