Επιλογή Σελίδας

Καταπληκτικό παιχνίδι παιχνίδι με έξι γκολ, τρία δοκάρια και χαμένο πέναλτι διεξήχθη στο “Θεόδωρος Παπαδόπουλος” ανάμεσα στην ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012 και τον Θερμαϊκό Κορινού, με τους γηπεδούχους να προηγούνται 3-0 και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν σε 3-3, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών για την ομάδα της Νέας Ζωής που είναι πλέον στη δεύτερη θέση με 7 βαθμούς ενώ η ομάδα του Κορινού πήρε τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα.

Μόλις στο 3′ από μακρινή πάσα του Σιδηρόπουλου ο Αθ. Κατσούλης με σουτ άνοιξε το σκορ για τους Ποντίους.

Στο 20′ ο Βασιλειάδης απέκρουσε πέναλτι του Κυλώνη. Το πέναλτι υποδείχθηκε σε ανατροπή του Αθ. Κατσούλη από τον τερματοφύλακα του Θερμαϊκού.

Στο 26′ ο Σιδηρόπουλος με ένα φοβερό σουτ έκανε το 2-0.

Το 3-0 έγινε στο 33′ με διαγώνιο σουτ του Τουλίκα.

Οι Κορινιώτες αντέδρασαν και μείωσαν σε 3-1 με γκολ του Αντωνιάδη στο 39′.

Στο 43′ ο Αδαμόπουλος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Θερμαϊκού.

Στο 77′ μετά από εκτέλεση φάουλ ο Κεβάνι έκανε την κεφαλιά πάσα προς τον Γεσίλι που με νέα κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των Ποντίων για να γίνει το 3-2. έο

Στο 82′ ο Αθ. Κατσούλης είχε νέο δοκάρι για την ΠΑΕ Ποντίων.

Στο 90’+1′ μετά από σέντρα ο Καραχαλίδης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 3-3 για τον Θερμαϊκό.

Στο 90’+4′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για την ολική ανατροπή όταν ο Τζουκάν ολοκλήρωσε ατομική ενέργεια σουτάροντας στο δοκάρι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκολιτς με βοηθούς τους Χατζηγιάννη και Χαλκίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012: Βαβατσιούλας, Τουλίκας (46′ Κότσι – 82′ Μυρωτής), Νικολάκη (82′ Βαμβακάκης), Δεληγιάννης, Σταθακόπουλος, Κυλώνης, Αθ. Κατσιούλης, Σιδηρόπουλος, Ρίζος, Αδαμόπουλος, Ξυδούς (60′ Καραφυλλίδης).
Θερμαϊκός Κορινού: Βασιλειάδης, Ταγκαλίδης, Βαλτασάρης (75′ Αρσένης), Υφαντίδης (36′ Χρ. Κατσούλης – 44′ Κατσαμάγκας), Γεσίλι, Τζουκάν, Α. Κατσούλης, Μιτακίδης (46′ Καραμανώλας), Πιατίδης, Κεβάνι (75′ Καραχαλίδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This