Επιλογή Σελίδας

Μετά τη νίκη για το Κύπελλο της ΕΠΣ Πιερίας με 3-0, ο Πυδναϊκός 2017 κέρδισε τον Άρη Κοκκινοπλιτών και για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, επικρατώντας με 1-0, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Οι Κιτριώτες έφτασαν τους 6 βαθμούς ενώ ο Άρης έμεινε στον 1.

Η ομάδα του Άρη που επιδίωξε να κάνει τη ζημιά χτυπώντας στις αντεπιθέσεις, προβλημάτισε με την εικόνα της, ειδικά στο α’ μέρος, απέναντι σε έναν Πυδναϊκό που έστω και δύσκολα έφτασε στο “τρίποντο” χάνοντας ευκαρίες να “καθαρίσει” από πιο νωρίς την υπόθεση – νίκη.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε στο 90’+7′ ο Μπαμπατζιάνης με πλασέ μέσα από την περιοχή, εκμεταλλευόμενος πάσα του Ταφραλή.

Νωρίτερα, στο 88′ οι γηπεδούχοι είχαν “αγγίξει” το γκολ αλλά το σουτ του Ιωάννου βρήκε στο κάθετο δοκάρι του Καρασκόρδα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τον Πλόσκα και τη Β. Τσικλητάρη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πυδναϊκός 2017: Παπανικολάου, Πεΐδης, Σαμαλής (57′ Δήμος), Δασκαλόπουλος, Μπαλαμπάνης (62′ Σιώκας), Ιωάννου, Σεχολάρι, Θεοδοσιάδης, Ταφραλής, Αποστολίδης, Μιχαηλίδης (75′ Μπαμπατζιάνης).

Άρης Κοκκινοπλιτών: Καρασκόρδας, Μάλα, Λαράκου, Σκέντος, Παππάς, Μπιτσάνης, Σκαμπαρδώνης (88′ Χάζμα , Παπαγιαννόπουλος (69′ Ζιάκας), Χρυσόπουλος (66′ Ν Ντιαγιέ), Μυστρίδης, Σαββίδης (69′ Μήτρας).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This