Επιλογή Σελίδας

Χάρη σε δύο γκολ του Κυρτέγου και ένα του Γκίκα η ΑΕ Καρίτσας επικράτησε με 3-0 του Οικονόμου Τσαριτσάνης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και “ζευγάρωσε” τις νίκες της στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Απόστολου Στύλου ήταν ανώτερη από τους Θεσσαλούς, επέβαλε από την αρχή τον ρυθμό της και έφτασε δίκαια στο “τρίποντο”, χωρίς να κινδυνεύσει, με εξαίρεση τη μία και μοναδική φάση στην οποία απείλησαν οι φιλοξενούμενοι με τον Μουλτσιά στο 22′. Οι Καριτσιώτες απείλησαν με το… καλημέρα, με σουτ του Γκίκα στο 1′ ενώ ο ίδιος παίκτης απείλησε εκ νέου, στο 28′ πριν ανοίξει το σκορ ο Κυρτέγος στο 30′.

Τα πάντα “τελείωσαν” στο 52′ όταν ο Κυρτέγος με το δεύτερό του γκολ έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στους Καριτσιώτες, οι οποίοι “σφράγισαν” τη νίκη με γκολ του Γκίκα στο 72′. 

Το ευρύ προβάδισμα έδωσε τη δυνατότητα στον Απόστολο Στύλο να δώσει ανάσες σε βασικούς ποδοσφαιριστές, προχωρώντας σε αλλαγές εν όψει της απαιτητικής συνέχειας (Τετάρτη πρωτάθλημα, Κυριακή πρωτάθλημα, Τετάρτη Κύπελλο, Κυριακή πρωτάθλημα).

Το “φιλμ” του αγώνα
1′ Κοντινό σουτ του Γκίκα, απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Οικονόμου, Νούσιας, στην πρώτη φάση του αγώνα.
22′ Πολύ καλή στιγμή για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης με τον Μουλτσιά να κάνει την κούρσα, να μπαίνει στην περιοχή και από αριστερά να κάνει το συρτό σουτ στέλνοντας τη μπάλα να περάσει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ζωγράφου.
28′ Συρτό σουτ του Γκίκα από το ύψος της περιοχής, μπλόκαρε ο Νούσιας.
30′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Κυρτέγος άνοιξε το σκορ για την ΑΕ Καρίτσας με σουτ.

46′ Πλασέ του Τόλιου, έδιωξε ο Νούσιας.
52′ ΓΚΟΛ! 2-0: Γκίκα και Κυρτέγος βρέθηκαν απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα με τον Γκίκα να πασάρει στον Κυρτέγο που με πλασέ “έγραψε” το 2-0.
62′ Σουτ του Μυρτολλάρι μέσα από την περιοχή, απέκρουσε ο Νούσιας.
72′ ΓΚΟΛ! 3-0: Ο Αλεξίου έστρωσε στον Γκίκα ο οποίος με όμορφο σουτ από το ύψος του πέναλτι και αριστερά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Οικονόμου, κάνοντας το 3-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιουματζίδης με βοηθούς τους Δεμερτζή και Κεσίσογλου (Πέλλας).

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕ Καρίτσας (Απόστολος Στύλος): Ζωγράφος, Καραγκούνης, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Λαγδάρης (77′ Λαμπίρης), Παλαιοπάνος, Γκίκα (77′ Δεληγιάννης), Παπαϊωάννου, Κυρτέγος (77′ Καλαϊτζής), Τόλιος (56′ Αλεξίου), Κυπαρίσσης (61′ Μυρτολλάρι).
Οικονόμος Τσαριτσάνης (Νίκος Φώλλας): Νούσιας, Ντάλλας,  Γκατζιούρας, Σ. Δραχαλίβας (58′ Μπουμπουνάρας), Ζαφειρίου, Πάτσης, Ποτός (46′ Ντελής), Μιφτάρι, Λαβαντζιώτης (86′ Βογιατζής), Χατζής (66′ Κωνσταντινίδης), Μουλτσιάς. 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This