Επιλογή Σελίδας

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και πρώτη εντός έδρας, πανηγύρισε ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου που κέρδισε με 1-0 τα Μετέωρα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου. Το γκολ που χάρισε το “τρίποντο” στην ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη πέτυχε στο 63′ ο Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου με σουτ έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να χτυπάει πρώτα στο κάθετο δοκάρι και μετά να καταλήγει στα δίχτυα.

Η ομάδα της Πιερίας έφτασε δίκαια στην επικράτηση καθώς δεν επέτρεψε τους φιλοξενούμενους να γίνουν απειλητικοί, ενώ πέρα από το γκολ του Γιαζιτζόγλου έχασε ευκαιρίες και για άλλα γκολ.

Το “φιλμ” του αγώνα
3′ Σουτ του Καλαϊτζίδη, η μπάλα πέρασε πολύ κοντά από την εστία των φιλοξενούμενων.
41′ Ο Κόλα έκανε την ατομική ενέργεια αλλά ο Ζαρόπουλος εξουδετέρωσε τον κίνδυνο.
43′ Σουτ του Χ. Παπαευθυμίου, μπλόκαρε ο Καλαϊτζίδης.

53′ Σουτ του Κόλα μέσα από την περιοχή μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Ζαρόπουλος.
59′ Ο Χατζηδίμπας σούταρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς και κατέληξε κόρνερ.
63′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Γιαζιτζόγλου με φοβερό σουτ από 30 μέτρα έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα των Θεσσαλών για να γίνει το 1-0.
74′ Σουτ του Κόλα, απέκρουσε σε κόρνερ ο Ζαρόπουλος.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαδόπουλος με βοηθούς τους Αγγελόπουλο και Κωνσταντινίδη της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Λεωνίδας Μπίλης):
Απ. Καλαιτζίδης, Καρτσαμπάς, Μότσιας ( 58′ Παρδάλης – 69′ Σ. Γιαζιτζόγλου), Χατζηδίμπας, Π. Γιαζιτζόγλου, Τουλκερίδης, Γαρυφαλλόπουλος (69′ Μαργαρίτης), Λ. Κόλα, Κατσάρας (69′ Μυστρίδης), Δαλαμήτρας (69′ Τσενικλής), Ν. Καλαιτζίδης.
ΑΣ Μετέωρα (Νίκος Μανούρας): Ζαρόπουλος, Γκόβαρης (70′ Πολυζόπουλος), Τσιγαρίδας, Μερτσιώτης, Ρόμπος, Φωτίκας (78′ Μαλάκος), Γεωργάκης, Π. Παπαευθυμίου, Χ. Παπαευθυμίου, Τεντολούρης (69′ Ψύρρας), Αλμπάνης (78′ Ψαρράς).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This