Επιλογή Σελίδας

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας πανηγύρισε ο Ορφέας Φωτεινών που “απέδρασε” από τον Λόφο κερδίζοντας με 1-0 τον Γεωργάκη Ολύμπιο. Οι φιλοξενούμενοι με 3 βαθμούς βρίσκονται στην 7η θέση ενώ η ομάδα του Λόφου έμεινε στους 2 βαθμούς και υποχώρησε στη 10η θέση του πίνακα.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες, υστερώντας, όμως, στην τελική προσπάθεια και το “πλήρωσαν” φεύγοντας ηττημένοι από τον αγωνιστικό χώρο.
Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε στο 21′ ο Κουϊμτζίδης με γυριστό σουτ, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Ο Ορφέας από το 79′ και μέχρι το τέλος του αγώνα αγωνίστηκε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Καλιακού με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Διακουμάκος με βοηθούς τους κ.κ Κρομύδα, Κωτούλα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου: Μπαλαούρας Α., Μπαλαούρας Ε., Μπαλαούρας Κ. (55′ Σάββας), Ιτσιος Δ., Κουμαντζιάς Β. (30′ λ.τ Τσιμπούκας), Ζάχος, Μπαλαούρας Δ., Πανωλής, Ιντρίζι (55′ Ζήσης), Φωτίου (68′ Κουμαντζιάς Π.), Ζησόπουλος.

Ορφέας Φωτεινών: Παπανώτας, Κουϊμτζίδης, Βέτσος Δ., Γκόλιας, Βέτσος Α., Τσαούσης, Τσιρίμπασης, Παπανικολάου Δ. (65′ Παπανικολάου Ν.), Καλιακός, Βελιτσιάνος (76′ Κατσιγιάνης), Παπανικολάου Ν. (90′ Κυπαρίσης)

Pin It on Pinterest

Shares
Share This