Επιλογή Σελίδας

Η Πίνδος Άνω Αγιάννη ήταν η νικήτρια στο παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό Νέας Τραπεζούντας, επικρατώντας με 2-1, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Αυτό ήταν το δεύτερο “τρίποντο” για την ομάδα του Αγιάννη που έχει πλέον έξι βαθμούς (ισοβαθμεί στην 4η θέση με Όλυμπο Αγίου Σπυρίδωνα και Ελπίδα Ανδρομάχης) ενώ ο Εθνικός έμεινε στην τελευταία θέση με 1 βαθμό.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες να πετύχουν κι άλλα γκολ ενώ η ομάδα της Τραπεζούντας πίεσε προς το τέλος, χωρίς όμως να μπορέσει να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης. 

Το 0-1 έγινε στο 9′ όταν μετά από σέντρα του Τριανταφύλλου ο Μαντζόλης απέκρουσε ασταθώς και ο Παπαργυρίου με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή άνοιξε το σκορ.

Στο 61′ ο Αμπατζίδης βγήκε στην πλάτη της άμυνας και βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα τον οποίο πλάσαρε κάνοντας το 0-2.

Το 1-2 διαμορφώθηκε στο 76′ με κεφαλιά του Βελώνη στο πρώτο δοκάρι, μετά από εκτέλεση κόρνερ από αριστερά.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Μέγας με βοηθούς τους Πλόσκα και Κυριακού.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Νέας Τραπεζούντας:
Μαντζόλης, Φακίτσας (64′ Καραμπουλάκης), Διαμαντόπουλος (64′ Αργυρόπουλος), Δημητρίου, Ζανέτας, Κουσουρής (45′ Παρμακτσίδης Κ.), Εφραιμίδης Β., Βελώνης, Μάνης, Εφραιμίδης Γ., Λυκίδης.

Πίνδος Άνω Αγιάννη: Μυρωτής, Παπαργυρίου, Κακκάρας Σ., Μπλιώνας, Τριανταφύλλου, Αμπατζίδης (89′ Καραθάνος), Μαντζαρίδης, Λεσάϊ (77′ Τσιβαλίδης), Γιαννής, Γρηγοριάδης (85′ Σιούντας).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This