Επιλογή Σελίδας



Δελτίο τύπου για την εκτός έδρας νίκη επί του Ναύαρχου Βότση με 85-78, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, εξέδωσε ο ΦΠ Αριδαίας.

Το κείμενο:

Πρεμιέρα με νίκη για την ομάδα μας, στην έδρα του Ναύαρχου Βότση για τον 5ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες κοντά στο σκορ στο πρώτο πεντάλεπτο (8-9). Οι παίκτες του Παναγιώτη Τζιβάνη μετά το αναγνωριστικό ξεκίνημα κατάφεραν να ελέγξουν το ρυθμό και με κύριο χαρακτηριστικό την καλή αμυντική λειτουργία βρέθηκαν μπροστά στο τέλος της πρώτης περιόδου με σκορ 10-21.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες της γηπεδούχου ομάδας μπήκαν καλύτερα στο ματς και μείωσαν μέχρι τους πέντε πόντους. Άμεση ήταν η αντίδραση όμως της ομάδας μας, που εκμεταλλεύτηκε την ποιότητα στους ψηλούς της και ανέβασε πάλι τη διαφορά πάνω από τους δέκα, για να κλείσει το ημίχρονο με σκορ 31-40.

Οι παίκτες του Φ.Ο. Αριδαίας φάνηκαν αποφασισμένοι να καθαρίσουν το παιχνίδι από το τρίτο δεκάλεπτο και παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ ανέβασαν τη διαφορά, που άγγιξε στα μέσα της τρίτης περιόδου μέχρι και τους είκοσι πόντους. Σε εκείνο το σημείο, η πίεση της ομάδας του Βότση, σε συνδυασμό με τη χαλάρωση των δικών μας παικτών κατέβασε πάλι τη διαφορά κοντά στους δέκα, με σκορ τρίτης περιόδου 54-65.

Στο πρώτο πεντάλεπτο του τέταρτου δεκαλέπτου, όλα έδειχναν πως η νίκη θα ήταν μια εύκολη υπόθεση για την ομάδα μας, αφού δεν έδειχνε να απειλείται (61-72). Στο τελευταίο πεντάλεπτο όμως του παιχνιδιού οι παίκτες του Βότση με ένα ρεσιτάλ εύστοχων τριπόντων κατάφερε να μειώσει μέχρι και τους δύο πόντους (78-80). Η ψύχραιμη αντίδραση των παικτών του Παναγιώτη Τζιβάνη στην επίθεση και η συγκέντρωσή τους αμυντικά στο τελευταίο λεπτό έδρασαν καταλυτικά για να έρθει το ροζ φύλλο του παιχνιδιού στην Αριδαία, με τελικό σκορ 78-85.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Ναύαρχου Βότση για την άψογη φιλοξενία και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Διαιτητές: Λαδάς – Καρυπίδης

⚫️ Ναύαρχος Βότσης (Μυστηλιάδης): Πυδαράκης 3(1), Καλαϊτζής, Τραπεζάνογλου 5, Εσιρπέογλου 2, Πασσαρής, Μιντζαρίδης 35(5), Σούκερας, Μανδράς, Ντούνι, Κογκαλίδης 9(2), Καλόνης, Μπαδής 24(4).

? ΦΟ Αριδαίας (Τζιβάνης – Αναστασιάδης): Παπαδόπουλος 2, Γιώρτσιος, Φόρογλου 16(2), Τοπαλίδης 2, Θωμαϊδης 5(1), Πετρούδης, Μακρόπουλος 21, Γκαβέζος 9(1), Αμπάρης, Καραμπέκης 10(1), Πέτκος 5(1), Μπακιρτζής 16″.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This