Επιλογή Σελίδας



Δελτίο τύπου για την εκτός έδρας νίκη επί της ΚουΠα Κιλκίς με 70-62, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ, εξέδωσε ο Αιγινιακός.

Το κείμενο:

“Ζευγάρωσε τις νίκες του ο ΑΟΚ Αιγινιακός για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ΕΚΑΣΚΕΜ στον αγώνα που διεξήχθη το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020 στο Κιλκίς με την τοπική ΚουΠα”.

Οι παίκτες του Δημήτρη Ροδά είχαν ένα πολύ κακό α’ ημίχρονο με άστοχα σουτ, κακές επιλογές σε άμυνα κι επίθεση και πολλές χαμένες βολές. Έτσι ο εκνευρισμός δεν άργησε να έρθει και να διογκωθεί με κάποιες λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις.

Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω ήταν να κλείσει το ημίχρονο με σκορ 39-33 υπέρ των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αιγινιακός βελτιωμένος και με καθαρό μυαλό ροκάνισε τη διαφορά και πήρε τα ηνία του αγώνα. Ο “πύργος” Βουλτσίδης σημειώνοντας 29 πόντους (1 τριπ.) κυριάρχησε στις δύο ρακέτες και έδωσε το έναυσμα της αντεπίθεσης. Αρωγοί στην προσπάθεια αυτή ο “έφηβος” Αργυρόπουλος με 17 πόντους (3 τριπ.), ο “bomber” Κατσιάνος, που αν και βρέθηκε σε άσχημο βράδυ, πέτυχε 11 κρίσιμους πόντους (3 τριπ.) και ο “ταύρος” Στάμος με 10 πόντους.

Έτσι με την ανάλογη διαχείριση του αγώνα από τον coach Ροδά ήρθε μια δύσκολη νίκη με 62-70.

Συμπερασματικά θα μπορούσαμε να πούμε πως ήταν ένα “κακό” βράδυ από τον ΑΟΚ και θα μπορούσε να είχε άσχημη έκβαση. Αυτό που μένει είναι η νίκη και όχι κάτι περισσότερο.

Καταλυτική τόσο η παρουσία του Γενικού Αρχηγού Στυλιανίδη Σάκη στον πάγκο της ομάδας όσο και οι παραινέσεις από τους “παλιούς” της ομάδας, που προσπαθούσαν να επιφέρουν την ηρεμία όσο τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά.

Τέλος καλό , όλα καλά. Συνεχίζουμε βήμα – βήμα προσπαθώντας να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και να επικεντρωθούμε στην επόμενη αναμέτρηση”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This