Επιλογή Σελίδας



Δελτίο τύπου για την εκτός έδρας νίκη επί των Πανθήρων με 64-55, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ, εξέδωσε ο ΓΑΣ Αλεξάνδρεια .

Το κείμενο:

“Ζευγάρωσε τις νίκες της η ανδρική μας ομάδα!!

Το 2 στα 2 πραγματοποίησε η ομάδα μας μετά από μία εξαιρετική εμφάνιση και ένα επιβλητικό διπλό το απόγευμα του Σαββάτου, όταν και φιλοξενήθηκε στο Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης από τους τοπικούς Πάνθηρες!

Με όπλο την αμυντική προσήλωση και ανταποκρινόμενοι με υπομονή και λογική στις επιθετικές απαιτήσεις της αναμέτρησης, πετύχαμε μια σημαντική εκτός έδρας επικράτηση, απέναντι μάλιστα σε έναν αντίπαλο που φέτος παρουσιάζεται μεταμορφωμένος και ιδιαίτερα ισχυρός!

Η σπουδαιότερή μας νίκη ωστόσο επετεύχθη πριν καν κυλήσει ένα δευτερόλεπτο αγώνος και αφορά την κατακόρυφη και εντυπωσιακή πτώση του μέσου όρου ηλικίας της starting lineup μας, καθώς αυτή φέτος αντιστοιχεί στα 23 έτη!

Υπενθυμίζουμε ότι ο αντίστοιχος μέσος όρος, τέτοια περίοδο πέρσι, άγγιζε τα 37 χρόνια!

Επενδύουμε στο μέλλον μας, με υπομονή και εμπιστοσύνη!

Διαιτητές: Χρυσάφης, Τοπαλίδης

Δεκάλεπτα: 9-20, 27-35, 41-47, 55-64.

ΓΑΣ Αλεξάνδρεια (Πουρλιοτόπουλος): Μπαλτάς, Πουαρίδης 1, Παντοφλίδης 25 (2), Γιαμπατζίδης 25 (1), Νοτόπουλος 1, Ντάβλης, Παπαγερίδης 2, Προιος, Χρυσικός, Καραγιάννης, Παπαζήσης, Ζησιός 10 (1)”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This