Επιλογή Σελίδας



Δελτίο τύπου για την εκτός έδρας ήττα από τους Αετούς Βέροιας με 79-67, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, εξέδωσαν οι Ίκαροι Γιαννιτσών.

Το κείμενο:

“Διεξήχθη την Κυριακή 18 Οκτωβρίου η πρώτη αγωνιστική για τον 5ο όμιλο της Γ’ εθνικής κατηγορίας καλαθοσφαίρισης στην οποία συμμετέχουν για πρώτη φορά και οι Ίκαροι Γιαννιτσών. Η ομάδα της πόλης των Γιαννιτσών γνώρισε εκτός έδρας ήττα από τους ιδιαίτερα ενισχυμένους φέτος Αετούς Βέροιας με 79-67. Οι Ίκαροι παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Η ομάδα των Γιαννιτσών ξεκίνησε νευρικά το παιχνίδι γεγονός που εκμεταλλευθήκαν οι γηπεδούχοι που με τον Μπουρδάνο να πετυχαίνει δύσκολα καλάθια προηγήθηκαν με σημαντική διαφορά στην αρχή του 1ου δεκαλέπτου. Στη συνέχεια οι παίχτες του Αντρέα Οκλαλιώτη βρήκαν τα πατήματα τους στο γήπεδο και μείωσαν την διαφορά στους 4 πόντους με το δεκάλεπτο να βρίσκει τους Αετούς προηγούμενους με 21-17. Το δεύτερο δεκάλεπτο θα λέγαμε ότι ανήκει στην ομάδα των Γιαννιτσών, αφού με πόλυ καλή αμυντική λειτουργία και εκμεταλλευόμενη καταστάσεις επιθετικού τρανζισιον πέρασε μπροστά μέχρι και με 4 πόντους. Τελικά το ημίχρονο βρήκε τις δυο ομάδες σε απόλυτη ισορροπία στους 34 πόντους.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίχτες των Ικάρων μπήκαν όπως και στο ξεκίνημα του αγώνα με έλλειψη συγκέντρωσης γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι χτίζοντας μια μικρή διαφορά με το δεκάλεπτο να τους βρίσκει μπροστά στο σκορ 56-51.

Το ντέρμπι συνεχίστηκε μέχρι το 34’ λεπτό όπου το σκορ ήταν 60-57 υπέρ τον γηπεδούχων. Στο σημείο εκείνο μέτρησε η εμπειρία και η ποιότητα των Τσακαλερη και Μπουρδανου που με προσωπικά καλάθια και ευστοχία από την γραμμή των ελευθέρων βολών έχτισαν ένα μικρό προβάδισμα για τους Αετούς, οι οποίοι κατάφεραν να το διαχειριστούν μέχρι το τέλος και να φτάσουν στην τελική επικράτηση μάλλον δίκαια.

Δεκάλεπτα: 21-17, 34-34, 56-51, 79-67.

Διαιτητές: Σελεβός-Τσαρδούλιας.

Αετοί Βέροιας (Γεωργιάδης): Μαστροδημήτρης 10 (2), Μπουρδάνος 25 (3), Ζαμπάκας, Γκανάς 2, Γκοτζαμανίδης 14 (1), Ιωσηφίδης Κ., Γαβριηλίδης, Μαραπίδης 2, Γκίτκος, Ιωσηφίδης Μ. 8 (2), Τσακαλέρης 16, Κόκουρας 2.

Ίκαροι Γιαννιτσών (Οκλαλιώτης): Σαμαράς 20 (4), Αθαναηλίδης 16, Καλογεράτος 16 (2), Σπόντης, Ελευθεριάδης 6, Μπογδάνης 2, Οκλαλιώτης, Πέτσος, Μπάρζου, Παπαδόπουλος, Ακριτίδης 5, Μηντζαρίδης 2″.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This