Επιλογή Σελίδας



Bonjour!

Αυλαία των ομίλων της φετινής διοργάνωσης του Champions League, με τις Rennes και Paris St.Germain να μπαίνουν πρώτες στη μάχη. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

Stade Rennais FC – FC Krasnodar    @ Roazhon Park, Rennes

Group E

Για τρίτη σερί χρονιά στα ευρωπαϊκά σαλόνια η Rennes, που κάνει φέτος την παρθενική της εμφάνιση στη διοργάνωση. Σε πολύ καλή κατάσταση εντός συνόρων, έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική εκκίνηση φέτος. Αήττητη (4-3-0) και ισόβαθμη στη 2η θέση μαζί με την Paris SG στο -2 από την πρωτοπόρο Lille μετά το εκτός έδρας 1-1 την Παρασκευή στην έδρα της Dijon. Με δύο νίκες επί του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ η Krasnodar μπαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της στους ομίλους. Σημαντική η εμπειρία από την Ευρώπη τις προηγούμενες σεζόν, ενώ και το ρόστερ είναι ποιοτικότερο. Με ροτέισον στο πρωτάθλημα, επικράτησε της Rubin Kazan, 3-1 εντός έδρας με καλή εμφάνιση στο 2ο ημίχρονο. Συνεχίζει να δείχνει κενά στην άμυνα, να είναι… φωτιά στην επίθεση αν και έχει προβλήματα τραυματισμών. Ικανές αμφότερες επιθετικά, αμυντικά όμως δείχνουν κάποια κενά. Σε πρώτο πλάνο τα γκολ και από τις δύο πλευρές.

 

Paris Saint-Germain – Manchester United FC     @ Parc des Princes, Paris

Group H

Ενατη σερί συμμετοχή για τη μόνιμη σχεδόν πρωταθλήτρια Γαλλίας Paris St.Germain στη διοργάνωση. Ξεκίνησε μέτρια το πρωτάθλημα και 2 ήττες, ωστόσο βρήκε γρήγορα τον καλό της εαυτό. Η εκτός έδρας νίκη (4-0) επί της Nimes ήταν η 5η σερί (16-1 γκολ) που την ανέβασε στη 2η θέση της βαθμολογίας, στο -2 από την πρωτοπόρο Lille. Αντίδραση και για τη Man Utd μετά την κατακραυγή των τελευταίων εβδομάδων Πιάνοντας υψηλά στάνταρ απόδοσης και πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή εμφάνισή της, πέρασε σαν σίφουνας (1-4) από το Newcastle το Σάββατο. Ετσι, επέστρεψε άμεσα στα τρίποντα στην Premier League. Μετά από «απουσία» μιας περιόδου, επανέρχεται στο Champions League. Εχει προκριθεί στις 18 από τις 22 προηγούμενες παρουσίες της στους ομίλους του θεσμού, ενώ στις 15 εξ αυτών πέρασε ως πρώτη. Με ποδοσφαιρική λογική ο άσος, έστω και αν μας προσφέρεται χαμηλά για ένα τόσο σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
UEFA – Champions League (Group E)
22:00 Stade Rennais FC – FC Krasnodar Goal/Goal (1.83) 1-1 FT

UEFA – Champions League (Group H)
22:00 Paris St.Germain – Manchester United 1 (1.61) 1-2 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This